Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Paznokciowy świat Oli :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 10:44   #1
oluss89
Raczkowanie

GG do oluss89 Send a message via Skype™ to oluss89
Talking

Paznokciowy świat Oli :)

Witam. Wreszcie zebralam sie by otworzyć własną galerię pazurkowa na wizażu) Są to moje pocztątki. Kurs skończyłam w połowie marca dopiero teaz udało mi sie skompletować cały zestaw. Pazurki przedłużam metodą akrylową. Wole osobiscie robić to na tipsie mimo iż przyklejenie tipsa sprawia mi jeszcze nie lada probrem:P
Na kurs posżłam - bo mi sie zachciało. Chciałam zobaczyć od podstaw jak to się robi i jakos mnie to wciągneło narazie nie mam klientek. zrobiłam paznokcie mamie(na kursie) kilka wykałaczek no i sobie wczoraj jednego :P po świetach bede robiła siostrze i koleżance.
W swoim życiu miałam trzy razy przedłużane paznokcie. Dwa razy żelki i raz akrylki. Z żadnych nei byłam zadowolona ponieważ po trzec - do tygodnia czasu zaczeły sie zapowietrzać. Raz jako mały "gnojek" zerwałam a raczej zgryzłam je sama;P na ktorej z lekcji angielksiego - bolało( pozniej juz byłam nastepnym razem u kosmetyczki na zdjeciu żelu a akryl zdjełam za pomocą pilniczka i acetonu - nawet nie przepiłowałam płytki (zostawiłam troche akrylu na płytce a pozniej to on juz jakos tak sam chyba odrósł) ani razu nie była m na uzupełnianiu bo stwierziłam ze jak mam dac prawie tyle samo u tych dziewczyn za uzupełnianie i maja mi sie zrobić zapowietrzenia to wole nie.. no ale do rzeczy
Dodam zdjecia moich paznokci:
1. mamy na kursie
2. z boku - mamy na kursie
3. mój wczoraj robiony
4. mój z boku wczorajszy
5. moje proby kwiatkowe

ps. strasznie długo mi zajmuje robienie. na kursie jedną reke robiłam 7 godzin w pierwszy dzien. w drugi (na formie juz było krócej ale mialam problem z podlozeniem formy..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00289.jpg (17,7 KB, 301 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00290.jpg (15,4 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00302.jpg (18,3 KB, 254 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00303.jpg (18,8 KB, 144 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00295.jpg (13,8 KB, 178 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post11799661

http://nail-by-ola.blog.onet.pl

For Sz

Edytowane przez oluss89
Czas edycji: 2009-04-08 o 12:31
oluss89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując