2009-04-08, 09:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Cytat:
Napisane przez malin30
 to na przepędzenie tej opuchlizny. A Ty się oszczędzaj 
|
No zamierzam, zamierzam - w końcu wszystko dla Okruszka 
Cytat:
Napisane przez aniago25
Miss.hot mówiłam że bedzie ok  a opuchlizne się wyleczy 
|
Biorę Nospę Forte od dziś 1 tabletkę rano - powinno pomóc, ale jesli będzie mnie bolał brzuch, robił się twardy czy coś to od razu mam dzwonić do ginki 
Cytat:
Napisane przez Nika1980
bardzo super fajna fotka!! dbaj o siebie bo ten obrzęk to nie brzmi dobrze... a miałaś jakieś objawy tego?
|
żadnych objawów - ja nawet ciążowych za bardzo nie miałam 
Cytat:
Napisane przez zartownis
Sliczne malenstwo  , jest mlodsze od mojego, bo moj mial/la 31marca juz 5.8 cm 
|
No wiadomo, że moje młodsze - nawet według tygodnia licząc 
Cytat:
Napisane przez zartownis
Rozumiem, ze chcecie 3D/4D zrobic  . Ja tez chce, ale radza poczekac do 25 tyg bo wtedy bedzie juz widac rysy twarzy 
|
My też chyba jakoś po 20 tygodniu wybierzemy się na to 3D/4D 
Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86
Tequillla a kto Ci wyliczyl ze 17 tc juz u Ciebie? Ja sie juz pogubilam bo wedlug kalendarza ciazowego http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html to ja mam 16 tydzien, w poniedzialek lekarz powiedzial ze 17 a inny w czwartek ze 15 czyli 16 dzis... termin mam cos jak Ty, 26,27 wrzesnia kurde ale to pogmatwane...
Ktora ma termin na koniec wrzesnia nich mi napisze ktory ma tydzien plisss 
|
No ja też nie wiem jak to liczyć - wg różnych źródeł różnie podają, np mam konto na 28dni i tam jest, że dziś zaczęłam 4 miesiąc , a według suwaczka zaczynam dziś 12 tydzień 
Cytat:
Napisane przez aniago25
A my dzisiaj mamy juz 12 tydzień i od wczoraj jakiś brzuszek mam mały odliczam już dni do 17 żeby pójść do lekarza czy z maluszkiem wszystko ok, bo jakoś stresuje sie , wiem że panikuje ale nic nie poradze że się boję.
|
Aniago nie martw się - tak jak pisałam mój brzuszek jest malutki w porównaniu do Twojego i wszystko jest ok W pierwszych miesiącach aż tak się nie przybywa na wadze, więc nie ma się czym martwić
|
|
|