Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 09:59   #3456
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
to na przepędzenie tej opuchlizny. A Ty się oszczędzaj
No zamierzam, zamierzam - w końcu wszystko dla Okruszka

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Miss.hot mówiłam że bedzie ok a opuchlizne się wyleczy
Biorę Nospę Forte od dziś 1 tabletkę rano - powinno pomóc, ale jesli będzie mnie bolał brzuch, robił się twardy czy coś to od razu mam dzwonić do ginki

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
bardzo super fajna fotka!! dbaj o siebie bo ten obrzęk to nie brzmi dobrze... a miałaś jakieś objawy tego?
żadnych objawów - ja nawet ciążowych za bardzo nie miałam

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Sliczne malenstwo, jest mlodsze od mojego, bo moj mial/la 31marca juz 5.8 cm
No wiadomo, że moje młodsze - nawet według tygodnia licząc

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze chcecie 3D/4D zrobic. Ja tez chce, ale radza poczekac do 25 tyg bo wtedy bedzie juz widac rysy twarzy
My też chyba jakoś po 20 tygodniu wybierzemy się na to 3D/4D

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86 Pokaż wiadomość
Tequillla a kto Ci wyliczyl ze 17 tc juz u Ciebie? Ja sie juz pogubilam bo wedlug kalendarza ciazowego http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html to ja mam 16 tydzien, w poniedzialek lekarz powiedzial ze 17 a inny w czwartek ze 15 czyli 16 dzis... termin mam cos jak Ty, 26,27 wrzesnia kurde ale to pogmatwane...

Ktora ma termin na koniec wrzesnia nich mi napisze ktory ma tydzien plisss
No ja też nie wiem jak to liczyć - wg różnych źródeł różnie podają, np mam konto na 28dni i tam jest, że dziś zaczęłam 4 miesiąc , a według suwaczka zaczynam dziś 12 tydzień

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj mamy juz 12 tydzień i od wczoraj jakiś brzuszek mam mały odliczam już dni do 17 żeby pójść do lekarza czy z maluszkiem wszystko ok, bo jakoś stresuje sie , wiem że panikuje ale nic nie poradze że się boję.
Aniago nie martw się - tak jak pisałam mój brzuszek jest malutki w porównaniu do Twojego i wszystko jest ok W pierwszych miesiącach aż tak się nie przybywa na wadze, więc nie ma się czym martwić

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora