Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 14:57   #162
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :

Cytat:
Napisane przez miss spookiness Pokaż wiadomość
dlaczego moja mama robi takie pyszne obiadki ?? poprostu nie moge sie powstrzymac zeby nie wziasc dokladki, chocby takiej malutkiej, zawsze musze podjesc reszta posilkow jest w porzadku, od wczoraj dodatkowo wracam do domu piechtolotem ze szkolenia, ok 5 km tylko ten cholerny obiad wszystko niszczy..
pozatym przeraza mnie to ze przy wzroscie 170cm i wadze 65kg obwod mojej lydki wynosi 38 cm mysle ze to o duzo za duzo chyba najbardziej zalezy mi wlasnie na tym zeby miec szuplejsze te łydki, mam w sierpniu wesele i nie chce isc w zadnej dlugiej sukience jak jakas stara matrona....a w krotkiem nie wygladam za dobrze...
Miss spookiness - mi dużo pomagało chodzenie po domu na palcach. Praktycznie cały czas po kilka godzin dziennie. To jest ćwiczenie które poleciła mi mama mojej przyjaciółki - instruktorka fitnessu i tańca dodatkowo pani od wf więc na rzeczy się zna. No i mi pomogło. Wcisnęłam się w kozaczki które kupiłam mimo tego że nie dopinały się w łydkach

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując