2009-04-08, 14:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
Cytat:
Napisane przez miss spookiness
 dlaczego moja mama robi takie pyszne obiadki ?? poprostu nie moge sie powstrzymac zeby nie wziasc dokladki, chocby takiej malutkiej, zawsze musze podjesc  reszta posilkow jest w porzadku, od wczoraj dodatkowo wracam do domu piechtolotem ze szkolenia, ok 5 km  tylko ten cholerny obiad wszystko niszczy..
pozatym przeraza mnie to ze przy wzroscie 170cm i wadze 65kg obwod mojej lydki wynosi 38 cm mysle ze to o duzo za duzo chyba najbardziej zalezy mi wlasnie na tym zeby miec szuplejsze te łydki, mam w sierpniu wesele i nie chce isc w zadnej dlugiej sukience jak jakas stara matrona....a w krotkiem nie wygladam za dobrze... 
|
Miss spookiness - mi dużo pomagało chodzenie po domu na palcach. Praktycznie cały czas po kilka godzin dziennie. To jest ćwiczenie które poleciła mi mama mojej przyjaciółki - instruktorka fitnessu i tańca dodatkowo pani od wf więc na rzeczy się zna. No i mi pomogło. Wcisnęłam się w kozaczki które kupiłam mimo tego że nie dopinały się w łydkach
|
|
|