Nie wiem czy to może wypalić, ale chętnie poznam wasze opinie na ten temat. W necie jest dużo outletów, sprzedających spodnie dobrych marek za śmieszną cenę. (Wrangler,Lee,Mexx,Everla st,Lonsdale, Adidas, Fubu, Tommy Hilfinger) spodnie takie kosztują 70-80 złotych. Jest to drugi gatunek, bez widocznych wad. Ale oczywiście żeby nie było za pięknie są ale:
można zamówić minimum 50 sztuk, i nie ma tych spodni "wywieszonych" w necie. Tzn trzeba upatrzeć sobie jakieś w sklepie podać sprzedawcy model i rozmiar. Cytuje meila od sprzedawcy: "Bardzo szeroki wybór spodni jeans cena 70-80 zł modle comfort,beneton,roxboro,z ed.x-line,flint, maxton,dayton,texas,shark ey,knox,kirt,kane,eton keeler ross,fulton,leloa,megan,d esoto,andy,iris,madox,ava lon,regular body,jordan,cameron,liber ty,eva,jade,jamie i wiele innych"
Pytałam o kolory i rozmiary moich ulubionych Wrangler LIA - mają wszystkie kolory i rozmaiary. Więc może z innymi spodniami jest tak samo? No nie wiem decyzja należy do Was, czy takie zamówienie może wypalić
) Pozdrawiam
Chodzi mi o ten sklep: www.marmats.pl
Niby planują jakąś tam sprzedaż detaliczną ale pewnie jeszcze nie teraz.