Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od 3 lat mam implanty piersi.Macie pytania? Chętnie odpowiem:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 17:18   #360
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: Od 3 lat mam implanty piersi.Macie pytania? Chętnie odpowiem:)

Cytat:
Napisane przez tigi Pokaż wiadomość
witaj foxy,
jestem w szoku jakie duze, jaki rozmiar wybrałaś? blzny masz pod pachą? bo nic nie widać.. jakiego lekarza wybrałaś?

potrzebuje pomocy..

(witaj,
jestem z 3city i chciałam się dowiedzieć czy jesteś po zabiegu? i u kogo robiłaś '' nowy biust''?
jestem po wstępnej rozmowie u dr Zdzitowieckiego - mam wątpliwości, zaproponował mi wkładkę 255cc (roz. B) anatomiczna pod mięśnień i blizny dl.4cm a może więcej pod piersią, chciałam pod pacha ale usłyszałam że jest wiecej powikłań i za duża wkładka jest zeby ja wkladac ta droga..
potrzebuje pomocy)
Witaj! Powiem moze tak : waze 45kg, mam 1.60cm wzrostu i nie bylo zadnego problemu wlozenia mi pod pache implantu o pojemnosci 350 Operacje mialam we Wrocku u Dr Niemkiewicza, jest on specjalista w Polsce jesli chodzi wlasnie o ciecie pod pacha. Blizny sa praktycznie nie widoczne, gdyz sa one w dole pachowym,takze ciezko je zauwazyc.

Piszesz,ze jestes z 3miasta...ja mieszkam niedaleko Gdanska, takze do Wrocka mialam ponad 600km. Mysle,ze lepiej przejechac sie dalej, nizeli robic blizej u kogos u kogo nie mamy ochoty

Napisz mi jakich jestes rozmiarow (tj waga, wzrost, wymiary w i pod biustem), ale obojetnie ile bys nie miala- ja bym w zyciu nie wziela tak malych wkladek! No chyba,ze zalezy Ci tylko na miseczce B, kazdy lubi co innego

POzdrawiam!