Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo- czerwcowe maluszki 2009 opuszczaja nasze brzuszki -ROZPAKOWYWANIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 18:24   #75
Goo100
Raczkowanie

Dot.: Majowo- czerwcowe maluszki 2009 opuszczaja nasze brzuszki -ROZPAKOWYWANIE

Ja też się melduje na nowym
Ja juz gotowa i tylko na wózek czekam. Sprzedawca ostrzegał że nawet 14 dni trzeba czekać więc siedze cicho. Zdecydowałam że narazie nie rozkładam łózeczka bo i tak nie skorzystam. Może jak mała bedzie miała miesiąc to pomyślę. Wiem że to niektórym wyda się dziwne, ale ja już przetestowałam spanie z dzieckiem i wiem że tak mi wygodniej.
Muszę powiedzieć że mam nagły przypływ energii i najchętniej to bym latała od rana do wieczora. Ciągle coś robię i nie mogę w miejscu usiedzieć. Skurcze się jakoś ustabilizowały i mam ich jakieś 10 dziennie wiec nie jest źle. Za to bardzo boli mnie miednica i kość cipna. Dziś dodzwoniłam sie do położnej i muszę powiedzieć że jestem trochę zawiedziona. Była jakaś zimna i nawet trochę nieuprzejma. Wstępnie umówiłam się z nią na telefon w środę po świętach i powiedziała że jak bedzie miała czas to się spotkamy na klinikach. Miałam ochotę rzucić słuchawką i sie już nie odezwać , ale pomyślałam że dam jej szansę. To była moja pierwsza rozmowa z nią i pomyślałam że może ma zły dzień. Myslę że nie powinnam jej źle oceniać po jednej krótkiej rozmowie więc zobaczymy jak będzie kiedy się spotkamy. Jeśli wyda mi sie niesympatyczna to zrezygnuję.
Goo100 jest offline Zgłoś do moderatora