Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 19:06   #3103
diya1983
Zadomowienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
mnie podobaja sie te fryzurki z twojego pierwszego postu, bo sa wloski rozpuszczone, ale pod kontrola i sa one zaczesane do tylu, czyli na twarzy nic nie bedzie gonic i sie przyklejac i jesli chcesz zywy kwiat to super tam bedzie wygladal, zeby jeszcze loki pieknie wyszly, to faktycznie zadne welony nie potrzebne, fryzurka sama w sobie bedzie ozdoba.
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
nie ma za co a do Kosciola moze wez welon, jak juz kupiony i poza tym twoj TZ tego by chcial, wiec czemu nie. a po mszy bedziesz juz smigac w pieknym uczesaniu
zreszta slub to chyba jedyna okazja aby zalozyc welon, to czemu nie, pozniej sciagniesz
dziękuję

do dziewczyn z trądzikiem, mnie strasznie plecy wysyfiło, ale to dlatego, że biorę lek na regulację okresu
ale jeśli chodzi o twarz, jest taki płyn na bazie siarki, nie ma nazwy, jest na receptę, mnie zapisuje lekarz ogólny - homeopata. Ten płyn wyleczył trądzik na twarzy nie tylko mnie ale i większości moich koleżanek.
Najlepiej znaleźć jakiegoś lekarza, który zajmuje się też homeopatą, powinien wiedzieć o co chodzi.
Też walczyłam lekami, dopiero ten tonik mi pomógł
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora