2009-04-08, 20:15
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie pociągam go fizycznie ? :(
Cytat:
Napisane przez laura999
A jak traktował cię wcześniej? Lubił się całować itd.? Może w waszym związku nie było aż tyle czułości ale za to za szybko pojawił się seks?
Moim skromnym zdaniem facet stał się hmm...leniwy- nie traktuje seksu jako bliskości ale jako zwykłe zaspokojenie potrzeb.
|
Cytat:
Napisane przez laura999
Jeszcze jedan sprawa- a gdy ty coś zaczynasz, np.namiętnie go całkować, dotykać itd. to on się jakoś odwzajemnia czy jest hmm raczej bierny?
|
Oczywiście, że lubił.. Nie wiem, moze za wcześnie zaczęliśmy uprawiać seks.
Wydaje mi się, że jest identycznie jak Ty to napisałaś, że jest leniwy i zaspakaja tylko swoje potrzeby.
Gdy ostatnio mu to wszystko wygarnęłam, to powiedział, ze taki po prostu jest
Gdy ja zaczynam go całować i dotykac, to on tylko odwzajemnia pocałunek i udaje jakby nie wiedział, że mi chodzi o więcej, czyli jest bierny.
Niby wydaje się to błahy problem, ale dla mnie jest to straszne. Wydaje mi się, że na dłuższą metę tak nie może być 
Niko Laos, Ostatnio zachęcałam go do kupna gry erotycznej, zgodził się, ale potem powiedział, ze może kiedy indziej kupimy. A rozmawiać - rozmawiamy, ja jestem otwarta, mówię mu o tym wszystkim, rozmawiamy o seksie itp. Czego od niego oczekuje. Najwidoczniej do niego to nie dociera.
Edytowane przez zuzkaxd
Czas edycji: 2009-04-08 o 20:46
|
|
|