Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 20:16   #76
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
! Galenic; olejek arganowy; 4 zakręcane fiolki po 3 ml każda fiolka (produkt b. wydajny)

! Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito; wersja testerowa w plastikowym przezroczystym troszkę pekniętym etui; odłamany fragment plastiku; zużycie niewielkie

Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual; zostały kolory: satynowy kakaowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada; opakowanko w stanie idealnym; brak pacynek; jest kartonik - oddam za drobiazg, ponieważ cienie mają już "swoje lata"; zapach, konsystencja, trwałość bez zastrzeżeń

POdobają mi sie ww rzeczy
zalezy mi na nich w kolejnosci jakiej wkleiłam
ale rozumiem ze to troche za mało za pryzmy
wiec moze interesuje Cie cos jeszce ?

Niestety nic poza pryzmami nie wypatrzyłam
Jeszcze do niedawna skusiłabym się na pewnie na deo EL, ale przed paroma dniami "odkryłam" antyperspirant Avene i pewnie przez jakiś czas pozostane mu wierna.
Olejki + paletka Brun Casual to byłoby za mało za pryzmy.
Olejki + paletka Incognito z kolei troszeczkę za dużo.
Obawiam się, że w tej sytuacji (poza kramikiem nie mam nic więcej do zaoferowania) trudno będzie nam dobić targu
Może innym razem się uda ...
I tak przy okazji - życzę powodzenia i udanych wymian

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2009-04-08 o 20:18
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując