Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-08, 20:40   #283
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a do mnie przyjeżdżają moi teście na kilka dni od razu po świętach,pisałam o tym kilka postów wcześniej ale tylko Samcia zauważyła chyba.
stresuję się,chociaż wiem,że nie powinnam ale jednak...teście są super i jakoś nie mam się czego bać ani nic a i tak
.....
Widziałam, widziałam, miałam Ci odp ale w pracy czasem pisze coś, a w trakcie mi przerwą i "zapominam"
My "zmówiny" mieliśmy w Boże Narodzenie, czyli 1,5 meisiaca po zaręczynach. Ja to zaproponowałam, po tym, jak moja mama zapytała, czy myślimy o zapoznaniu ich z rodzicami Tż. Powiedziałam więc Tż, że skoro wyznaczyliśmy datę, rozglądamy sie za salą, to myślę, ze miło by było przedstawić sobie rodziców, bo nie chciałam, by poznali się (jak w przypadku jednego z moich braci) dopiero na kilka dni przed ślubem. Zapytał rodziców, stwierdzili, ze to dobry pomysł, więc ja ustaliłam datę i godzinę i... gotowe Też sie bałam, a okazało się, ze niepotrzebnie. Na poczatkuz awsze jest sztywno, ale potem się tak ojcowie rozklekotali, ze o ślubie ani słowa w sumie nie było Mama Tż i mój ojciec "podgadując" zmusili w sumie mego biednego Tż o poproszenie moich rodziców o moją rękę I tak nam zeszło 7 godzin! Ciekawe, jak będzie teraz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jemu? nigdy nie jest głupio....

wiecie pewnie takie myśli mnie nachodzą bo jestem na niego zła, ale coraz więcej rzeczy mnie w nim wkurza i zastanawiam się czy jest sens...

gdybym sama gdzieś zadzwoniła, to by dopiero była afera na pół wiochy
Ehhh nie za dobrze, jak Cię takie myśli nachodzą.
Cytat:
dam mu jeszcze te 9 dni-będzie wtedy równy rok jak nic nie zacznie robic to nie chcę ślubu za rok bo to wygląda tak jak tylko ja bym go chciała
Powiedz mu więc to, ze czujesz się tak, jakbyś go w sumie przymuszała, bo jego nic nie interesuje i że jak tak dalej pójdzie to ślub będzie w 2785 albo wogóle. Ja swojego jakiś czas temu "otrzeźwiłam" i się wzioł do roboty, bo też tylko ja wszystko robiłam. Oczywiście i tak to ja znalazłam Dj i fotografa, ale tż musiał obejzeć tony stron itd które mu podsuwałam, określił, które mu się podobają, potem spotkaliśmy się z podwykonawcami i razem decydowaliśmy, czy to to, czy dalej szukamy. Nie moze być tak, że wszystko na Twojej głowie, a jemu się wydaje, że ma niewiadomo ile czasu.
Cytat:
"to znajdz sobie lepszego jak ja Ci nie odpowiadam" -jego odpowiedź

Quillaja na niego własnie nic nie działa, więc tutaj Wam się żalę

podoba mi się ta piosenka w radio leciała
http://www.youtube.com/watch?v=Gq4C07xzEBw
Jak Ci tak mówi, to też mu powiedz, że skoro Ci sie oświadczył i chciał ślubu, ustaliliście datę, a teraz on ma wszystko w d... to moze chce znależć inną?