2009-04-09, 21:11
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
Cytat:
Napisane przez Justyna33333
Nie ma miesięcznych wątków juz od dawna. PM 2009 zapraszają a suknie ślubne w wątku sukien ślubnych dla PM 2009, tam też futerka, bolerka itp. Za chwilę w ośmiu wątkach będzie to samo.
Riana - czy nie wklejałaś tego Ślubu A-Z juz na PM 2009 ?
Ooaneczka- my sobie pomagamy i doradzamy bardzo ale na PM 09 
|
Tak Justyna33333 wkleiłam a to dlatego bo jak załozyłam ten watek to wlasnie ktos mial pretensje ze watek sierpniowy jest.Co do watku PM2009,niestety niektore z was sa juz stałymi bywalcami wizazu i juz jestescie rozkrecone a nowym dziewczyna trudno wbic sie w jakas tam rozmowe.Co do sukien to na PM 2009 tez mowicie ogółem o wszystkim nietylko o slubie,wiec nierozumiem dlaczego masz pretensje o watek sierpniowy
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
Cytat:
Napisane przez molka11
Dziewczyny kiedy planujecie rozdawać zaproszenia  ja myślałam o końcu maja.
|
Witam,my z polowa czerwca
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------
Wisienki---a wy gdzie macie slub?Jestes moze z Krakowa?
DZIEWCZYNY SIERPNIOWKI--widze ze jestescie zatym azeby ten watek byl.Moze wyrazcie swoje zdanie czy piszemy tu w Sierpniowkach?czy w PM2009?
Dzis bylam mierzyc te sukienki ktore wkleiłam ,niestety zadna z nim masakra .Niewiem czy kojarzycie sklep M.E.C ul.Filipa,niestety niemaja stronki www.U nich sa suknie z zagranicy dokładnie USA.Jest tam sukienka ktora bardzo ładnie na mnie lezy,bardzo wyszczupla.Nieczuje sie w niej jak w pancerzu i co najwazniejsze jest lekka .Mam czas zeby sie zastanowic do 20.04.09 i wpłacic zaliczke 40% i wtedy mogłabym sobie zrobic zdjecie ,inaczej niewolno .Dlatego chcialam spytac czy ktoras z was kupowala tam suknie?
|
|
|