Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-09, 20:16   #3297
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Cytat:
Napisane przez molka11 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
ja też jestem sierpniówka i nie mogę się doczekać.

Pysiowata mam taki sam termin co Ty i też Wrocław Załatwione mam grubsze sprawy (sala, ślub, fotograf, suknia) a reszte planuje maj-czerwiec.

Dziewczyny kiedy planujecie rozdawać zaproszenia ja myślałam o końcu maja.
Molka, ja blisko Wrocławia mieszkam, w Legnicy Suknię mam z salonu wrocławskiego Macie już kupiony ubiór dla Pana Młodego?
Parę zaproszeń już rozdaliśmy, m. in rodzeństwu i bliskim znajomym, z którymi się już spotkaliśmy. Reszta w maju, akurat będzie w rodzinie komunia

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Tak Justyna33333 wkleiłam a to dlatego bo jak założyłam ten watek to wlasnie ktos mial pretensje ze watek sierpniowy jest.Co do watku PM2009,niestety niektore z was sa juz stałymi bywalcami wizazu i juz jestescie rozkrecone a nowym dziewczyna trudno wbic sie w jakas tam rozmowe.Co do sukien to na PM 2009 tez mowicie ogółem o wszystkim nietylko o slubie,wiec nierozumiem dlaczego masz pretensje o watek sierpniowy
Może skończcie już ten temat. Jeśli moderator nie usunie wątku, to niech sobie on będzie, a każda z PM ma prawo wyboru na którym wątku chce przebywać. Ja bez ogólnego nie mogę żyć, jestem uzależniona, ale sierpniowy tez jest super, bo bardziej mnie dotyczy Będziemy wspólnie się stresować i cieszyć i porównywać przebieg przygotowań

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-04-09 o 20:18
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora