Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prosze o pomoc w doborze koloru i rodzaju rajstop do kompletu na slub kolezanki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-10, 04:52   #1
baobab
Zadomowienie

GG do baobab Wyślij wiadomość przez Yahoo do baobab

Prosze o pomoc w doborze koloru i rodzaju rajstop do kompletu na slub kolezanki :)

Witajcie,
Mam do Was wielka prosbe, jako iz nie za bardzo znam sie na modzie, trendach, komponowaniu i ogolnie brak mi dobrego gustu postanowilam zglosic sie do Was o pomoc w doborze koloru i rodzaju rajstop do kompletu zakupionego na slub koleaznki, ktory miec bedzie miejsce w przyszlym tygodniu.
Garsonke i bluzke zakupilam w jednym sklepie, by uniknac rozproszenia stylu, buty chyba pasowac beda, ale rajstopy?
Jako, iz tu gdzie mieszkam przyjmuje sie, by nie ubierac sie na czarno na slub, a ja nic innego nie znalazlam, w czym bym wygladala po ludzku, postanowilam rozjasnic komplet zielona bluzka (kolor nie taki jak na zdjeciu, ale jak obok- taki zgaszony turkus czy jakby to okreslic.
Teraz mam problem, co z rajstopami? Myslalam, by zalozyc rajstopki w kolorze bluzki, czy to bedzie dozwolone na slub?
Czy czasem zielony kolor rajstop to nie lekka przesada na slub? Moze nie sa dosc eleganckie? Cienkie, czy grubsze?
Jesli nie, to jaki inny kolor? Cielisty czy czarny?
Baaardzo was prosze o porade, bowiem musze sie szybko zdecydowac a sama juz nie wiem
Caly komplet przedstawiam ponizej (nawet zdjecie bucikow znalazlam )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bluzka.jpg (24,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Immagine.jpg (21,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Immagine3.jpg (9,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Immagine4.jpg (39,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Immagine1.jpg (15,4 KB, 27 załadowań)
baobab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując