Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 93, wybierający się do lo we Wrocławiu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-11, 15:44   #243
Avelina
Raczkowanie

Dot.: Rocznik 93, wybierający się do lo we Wrocławiu

Cytat:
Napisane przez SerekFeta Pokaż wiadomość
Oj dostaniesz się, będzie max z humana i ze 40 z mat, same 5 (ta ostatnia kartkówka z historii - bez komentarza) i spokojnie ;p
O historię to ja się najmniej martwię, wystarczy ładnie poprosić , ale nie wiem czy ze wszystkiego uda mi się wyciągnąć na 5, a z testów też na cuda nie liczę.

O ja też chciałam iść do 9 do klasy hiszpańskiej (bardzo lubię ten język), ale teraz po gimnazjum, kiedy chodzę do bardzo dużej szkoły, chciałabym tera do jakieś mniejszej, a w 9 jest mnóstwo osób, podobno trudno się do szatni dopchać. Szkoda, że w prawie żadnej szkole nie ma hiszpańskiego, trudno najwyżej dodatkowo na coś pójdę wreszcie, bo od dwóch lat się zamierzam.

A wy macie dopiero teraz bal gimnazjalny? Tańczycie poloneza? Ja już miałam, w zimie, w Piwnicy Świdnickiej i polonez wyszedł dosyć żałośnie. Wtedy był karnawał, więc dużo ładnych sukienek, tera to już o to trudniej. Ale mogę się podzielić mam 4 sukienki "wizytowe" i 4 letnie i właśnie figurę klepsydry . I zgadzam się, ładnych ubrań nigdy za dużo.

Avelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując