2009-04-12, 12:17
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wiem, że to idiotyczne, ale...
Cytat:
Napisane przez metinnn
Napisz chociaz, czy jest mega-przystojny  Ale taki w sensie- dla wieeelu kobiet przystojny... Ja juz Ci pomoge 
|
krotko i na temat - nie (chociaż moglabym sie nad tym rozwodzic).
dla mnie w pewnym sensie tez nie... "w pewnym" bo jak na niego patrze, to nie ma to zadnego znaczenia, ze nie jest najpiekniejszy na swiecie. wiec suma summarum ja mimo wszystko widze piekielnie przystojnego faceta, na co składa się cała jego osoba, całokształt, piekna dusza, a nie tylko ładna buźka.
(ale tak właściwie to co masz na mysli, metinnn? w sensie - pomozesz jesli jest mega-przystojny czy jesli nie? w ogole to co to za różnica?;P)
z punktu widzenia innych, mysle, ze mozna znaleźć wprost całe multum argumentow przeciwko niemu... tylko czy to by cokolwiek dało...
Cytat:
Napisane przez warszawianka
Pamiętaj,że to cały czas jest człowiek.Normalny,zwykły człowiek który przez coś tam co zrobił stał się po prostu sławny.
Z racji tego,że mieszkamy w Polsce bardziej dostępne dla nas są rzeczy(czy osoby) właśnie z Polski.
Ale nie rozumiem...Marzysz o nim,"kochasz",myślisz non stop a kiedy przychodzi co do czego nie chciałabyś się spotkać?
To o czym są te Twoje marzenia? 
|
wiesz, ja mieszkam za granica...
nie rozumiem dlaczego zrozumialas, ze nie chcialabym sie spotkac? jesli bylaby taka mozliwosc, to ja lece, pedze! wlasciwie to mam zamiar zrobic cos w tym kierunku...
mialam na mysli jedynie to, że jakos nie wydaje mi się to takie proste, spotkanie z kims sławnym, ot tak. jedynie wyraziłam swoje powatpiewanie...
Edytowane przez Olayinka
Czas edycji: 2009-04-12 o 12:21
|
|
|