Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-12, 19:13   #324
Kissulka
Wtajemniczenie

Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :

Cytat:
Napisane przez Elusienka87 Pokaż wiadomość
Także ktoś może się przyłączy do mnie?
tutaj każdy coś zrzuca

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez eweelinaa91 Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się ta dieta. Łamie większość zasad zdrowego odzywiania, wolę pozostać przy SB i 1400 kcal dziennie, nie martwiąc się o efekt jojo po przejściu na utrzymanie.

Wróciłam od babci. Było mięso z indyka w jakims sosie, ziemniaki, surówka, więc specjalnie nie nagrzeszyłam. Zbieram się do ćwiczeń, ale taaak mi się nie chce. Podejrzewam, że jeszcze dziś pogrzeszę, mam wielką ochotę na naleśniki.
MI TEŻ SIĘ TA DIETA NIE PODOBA, BO PRZYPOMINA ONA GŁODÓWKĘ A NIE ZDROWĄ DIETĘ.

u mnie podobnie, zjadłam smażonego okonia, dużo sałatek /niestety większosc z majonezem/ , kisc winogron, dużo takiej herbaty cytrynowej lub brzoskwiniowej z butelki bo nie lubię gazowanej wody..

ciast nie tknęłam z czego jestem zadowolona ale dzisiaj już żadnego jedzienia, a jutro jakieś oczyszczanie sobie zrobię, bo czuję w sobie mnóstwo niepotrzebnych konserwantów, kalorii oraz tłuszczy...

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez m4dziia Pokaż wiadomość
myśle, że u mnie nie jest najgorzej biorąc pod uwagę inne święta..

rano zjadłam z rodzinką żurek z 2 jajeczkami, kiełbaską i boczkiem
potem byłam "w gości" więc zjadłam po łyżce sałatki gyros i jarzynowej, po kawałku sernika, ambasadora, babki i makowca a po powrocie do domu jeszcze 3 wafle ryżowe i jogurt naturalny z kawałkami grejfruta
myśle, że to nie tak dużo znowu dziewczynki prawda??
jak na święta, to rzeczywiście nie nagrzeszyłaś dużo
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując