2009-04-12, 19:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
Cytat:
Napisane przez Elusienka87
Także ktoś może się przyłączy do mnie? 
|
tutaj każdy coś zrzuca 
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------
Cytat:
Napisane przez eweelinaa91
Nie podoba mi się ta dieta.  Łamie większość zasad zdrowego odzywiania, wolę pozostać przy SB i 1400 kcal dziennie, nie martwiąc się o efekt jojo po przejściu na utrzymanie.
Wróciłam od babci. Było mięso z indyka w jakims sosie, ziemniaki, surówka, więc specjalnie nie nagrzeszyłam.  Zbieram się do ćwiczeń, ale taaak mi się nie chce. Podejrzewam, że jeszcze dziś pogrzeszę, mam wielką ochotę na naleśniki. 
|
MI TEŻ SIĘ TA DIETA NIE PODOBA, BO PRZYPOMINA ONA GŁODÓWKĘ A NIE ZDROWĄ DIETĘ.
u mnie podobnie, zjadłam smażonego okonia, dużo sałatek /niestety większosc z majonezem/ , kisc winogron, dużo takiej herbaty cytrynowej lub brzoskwiniowej z butelki bo nie lubię gazowanej wody..
ciast nie tknęłam z czego jestem zadowolona ale dzisiaj już żadnego jedzienia, a jutro jakieś oczyszczanie sobie zrobię, bo czuję w sobie mnóstwo niepotrzebnych konserwantów, kalorii oraz tłuszczy...
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------
Cytat:
Napisane przez m4dziia
myśle, że u mnie nie jest najgorzej biorąc pod uwagę inne święta..
rano zjadłam z rodzinką żurek z 2 jajeczkami, kiełbaską i boczkiem
potem byłam "w gości" więc zjadłam po łyżce sałatki gyros i jarzynowej, po kawałku sernika, ambasadora, babki i makowca a po powrocie do domu jeszcze 3 wafle ryżowe i jogurt naturalny z kawałkami grejfruta
myśle, że to nie tak dużo znowu dziewczynki prawda??
|
jak na święta, to rzeczywiście nie nagrzeszyłaś dużo
|
|
|