Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wózek concord fusion
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-12, 19:59   #5
kasiagora23
Zadomowienie

Dot.: Wózek concord fusion

Ja nie krytykuję tego wózka, wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba tylko zastanawiam się dlaczego aż tyle kosztuje, bo miałam go u siebie na sklepie przez 3 miesiące, oglądnęłam go z każdej możliwej strony i nie dopatrzyłam się w nim lepszych funkcji niż w wózkach poniżej 2 tys. zł (poza pokrowcem na nogi chowanym do pałąka).

"Posiadam wózek Concord Fusion. Kupiłam go po wielotygodniowym maratonie po sklepach. Jestem z niego w 100% zadowolona. Kilka zalet tego modelu:
1. Mocna aluminiowa konstrukcja, łatwo się składa, mieści się w małym aucie, niedużo waży.
2. Duże koła, doskonale dają sobie rade w trudnym terenie.
3. Nie trzeszczy, jedzie bardzo cichutko.
4. Gondola jedna z większych na rynku. Ma możliwość wpięcia w pasy, co za tym idzie- dziecko podróżuje wygodnie leżąc.
5. Bardzo zwrotny.
6. Duży kosz na zakupy.
7. Fotelik wpinany w stelaż, dzieci z wagą do 13kg.
8. Obicia z dobrych, solidnych materiałów - maż dzisiaj wyczyścił w 5 minut plamę spożywczą.
9. Spacerówka rozkłada się "na płasko" (jedyna wada, że się nie obraca "przodem do mamy").
10. Ładnie wygląda
Pozdrawiam i gorąco polecam. "

Wszystkie te cechy ma np wózek Nurse Dakar a kosztuje ok 1750 zł czyli jest o połowę tańszy. Przy czym gondolę od nursa można montować w samochodzie na dwa sposoby albo w jak gondolę albo szybciutko przerobić na tradycyjny fotelik 0-13 kg i zamontować tyłem do kierunku jazdy co w sumie jest dużym plusem.
kasiagora23 jest offline Zgłoś do moderatora