Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-12, 22:10   #328
eweelinaa91
Zadomowienie

Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :

Cytat:
Napisane przez Elusienka87 Pokaż wiadomość
Jakoś nie uważam, ze dieta którą ja stosuję jesat głodówką.. może to tak wygląda.. ale faktycznie w rzeczywistości tak nie jest bo posiłki spożywa się o regularnej porze albo chociaż zbliżonej do tej regularnej i w odstępach ok 2-3 godzinnych czy to aż tak duzo?
Co do regularnych posiłków - ok, ale powinny one najpierw tymi posiłkami byc. Co to jest jedno jabłko? Prawidłowy posiłek to węgle + białko + warzywa albo tłuszcze + białko + warzywa, jedno jabłuszko to definitywnie za mało. Ostatni posiłek jemy 0,5-2 h przed snem złożony głównie z białka.
Wynika z tego, że jadłaś tylko 3 posiłki dziennie, kończyłaś w okolicach 15, a to już zupełnie niedopuszczalne podczas zdrowego odchudzania. Nie wiem, o której chodzisz spać, ale zaczynając dzień o 8 powinno zjeść się 5-6 posiłków.

Zjadłam przed chwilą owsiankę z rodzynkami, otrębami i bran flakesami, a co! Poćwiczyłam 8 min abs, arms, buns, 60 min na rowerku i 20 min rozciągania, posiłek węglowy jak najbardziej mi się należy. Jestem wprost zdumiona, że po ćwiczeniach nie zażyczyłam sobie naleśników bądź nie ukroiłam sobie ciasta. Jutro nadrobię.
eweelinaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując