2009-04-12, 22:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
Cytat:
Napisane przez Elusienka87
Jakoś nie uważam, ze dieta którą ja stosuję jesat głodówką.. może to tak wygląda.. ale faktycznie w rzeczywistości tak nie jest  bo posiłki spożywa się o regularnej porze albo chociaż zbliżonej do tej regularnej i w odstępach ok 2-3 godzinnych czy to aż tak duzo? 
|
Co do regularnych posiłków - ok, ale powinny one najpierw tymi posiłkami byc. Co to jest jedno jabłko? Prawidłowy posiłek to węgle + białko + warzywa albo tłuszcze + białko + warzywa, jedno jabłuszko to definitywnie za mało. Ostatni posiłek jemy 0,5-2 h przed snem złożony głównie z białka.
Wynika z tego, że jadłaś tylko 3 posiłki dziennie, kończyłaś w okolicach 15, a to już zupełnie niedopuszczalne podczas zdrowego odchudzania. Nie wiem, o której chodzisz spać, ale zaczynając dzień o 8 powinno zjeść się 5-6 posiłków. 
Zjadłam przed chwilą owsiankę z rodzynkami, otrębami i bran flakesami, a co! Poćwiczyłam 8 min abs, arms, buns, 60 min na rowerku i 20 min rozciągania, posiłek węglowy jak najbardziej mi się należy. Jestem wprost zdumiona, że po ćwiczeniach nie zażyczyłam sobie naleśników bądź nie ukroiłam sobie ciasta. Jutro nadrobię.
|
|
|