Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - implanty silikonowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-13, 12:26   #48
ania1919
Raczkowanie

Dot.: implanty silikonowe

Cytat:
Napisane przez vichy Pokaż wiadomość
Witam.Ja 3 lata temu powiekszylam piersi.Wszystko odbylo sie na wariackich papierach....Doslownie.Cz esc zalatwilam telefonicznie,potem szybkie badania w klinice i zabieg.Nie bede wymieniac nazwiska pani,ktora zabieg robila,ale potraktowano mnie podle.Efekt jest super,nie powiem.Ale przygotowania do zabiegu,opieka po i moment placenia byly straszne!!!!Potraktowano mnie jak kolejny kawal miesa do przerobki.O implantach nie wiem prawie nic,zadnej gwarancji.Mam tylko dwie naklejki...prawa,lewa i nazwa firmy produkujacej implant...Jesli chodzi o cene,to pani doktor wyssala sobie ja z palca....W ostatniej chwili nagle cena okazala sie wyzsza niz planowalismy.A ja juz bylam cala wymalowana pisakami,w ubranku operacyjnym...wlasciwie nie widzialam odwrotu.Psychicznie bylam juz wykonczona.Ale udalo sie,swoje wycierpialam.Teraz tylko czekac na moment ewentualnej wymiany....brrrrrrr.Cieka we co powie pani doktor jak znow sie u niej pojawie...???
Pozdrawiam
Witam,mam pytanko czy inplanty silikonowe trzeba wymieniac jesli tak to co jaki czas nalezy to robic?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez pink32 Pokaż wiadomość

Haniu, witaj w klubie a również mam implanty silikonowe PIP i równie zadowolonego Faceta
Obydwoje jesteśmy zadowoleni, bo są świetne, nie to co kiedyś...
a link do strony który podałaś jest niezły (zobaczcie sobie operacje brzucha, operacja powiększenia piersi to pikuś)

Jak któraś z Was jeszcze się waha a jest z Warszawy to mogę doradzić co do lekarza i td.
Pytajcie
Buziaki Dziewczynki
Ja tez zamierzam zrobic sobie operacje co do lekarza to jeszcze nie wiem ktory i wogole jaki jest dobry operacje mam zamiar przeprowadzic w Poznaniu lub w Szczecinie w Poznaniu poradzili mi zebym udala sie do dokrora Skupina lub Gromadzinskiego nie wiem sama moze znasz kogos godnego polecenia?
ania1919 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując