Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za krotka???
Wątek: Za krotka???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-13, 11:38   #7
eyo
Zakorzenienie

Dot.: Za krotka???

Cytat:
Napisane przez w3nus Pokaż wiadomość
Witam, mam dylemat, poniwaz zakupialma sobie taka tuniko-sukinke i chcialabym ja zalozyc na impreze licencjacka, rzecz w tym czy nei jest ona za krotka? czy moze powinnam zaszalec?? Jestem wysoka (180) i nie wiem czy wyapda mi taka mini sobie strzelic??? Prosze o porady, tym bardziej bo to nie ma byc zadne bal, tylko impreza licencjacka Troche nie jestem przyzwyczajona do az takich mini i teraz nie wiem, a moze za gruba jestem???? Pooomocy!!!
1) uważam, że masz super figurę, bardzo zgabne nogi więc mini dla Ciebie to super długość
2) fajna opalenizna na nożkach
3) zrezygnowałabym z tej konkretnie tuniko sukienki z prostego powodu - fatalny materiał i brzydki fason. Powinna mieć coś co bardziej podkreśla talię, w tym niestety to kompletnie ginie. Poza tym brzydko prześwituje i wygląda jakby sie zaraz miała skurczyć do wysokości biustu. Na dodatek ten materiał fatalnie podkreśla bieliznę, każdą niedoskonałość, strach w tym usiąść

byłaby raczej za rzeczami tego typu :
http://www.allegro.pl/item599119271_...5_kolorow.html wygl;ąda o niebo swobodniej i wygodniej

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując