2009-04-13, 14:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabiegi godne polecenia w salonach fryzjerskich
Cytat:
Napisane przez aga24zuzia
ja slyszalam ze zajefajne efekty sa po ampulkach nawilzajacych loreala ...zabieg wykonuje sie u fryzjera a ta ampulka nazywa sie POWER REPAIR B i RENEW C
|
Ampułki te normalnie są do kupienia w sklepach fryzjerskich lub Allegro, do tego folia i cieply ręcznik i efekt ten sam.
Cytat:
Napisane przez eloania
Chodzi mi glownie o nawilzanie i regeneracje. ale nie za bardzo sie znam na tych wszystkich zabiegach i jak fryzjer cos proponuje to sie zgadzam, ale nie wiem nawet jakie sa inne opcje...
|
Wszystkie zabiegi polegają na użyciu odpowiednich kosmetyków, żadnych innych cudów w gabinetach się nie wykonuje (a szkoda). Wystarczy więc zaopatrzyć się w odpowiednie kosmetyki a efekt sauny w spec - urządzeniu osiągniesz dzięki folii i ciepłemu ręcznikowi.
Cytat:
|
ja jakis czas temu mialam robiona maseczke z alg morskich i musze przyznac ze troche pomogla na moje wysuszone wloski, ale nie wiem czy powinnam czesciej chodzic na taki zabieg czy jak...
|
Taką maską - KLIK ! ?
Cytat:
|
slyszalam tez o takim zabiegu ktory sie nazywa 'gorace nozyczki'
|
Jest wątek o tym an Wizażu, dziewczyny pisały, ze to bzdura i zabieg nic nie daje.
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
|
|
|