2009-04-14, 11:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Napisane przez lain
|
to Ty! No nie wierzę!!!Jestem Twoją wielką fanką, tyle Twoich artykułów się naczytałam w Studiach Mandarynologiczych To dla mnie zaszczyt dzielić z Tobą przestrzeń
Cytat:
Napisane przez lain
tylko, ze zazwyczaj te pokoje z aneksami nie sa jakies wielkie i jak sie postawi taka scianke to z pokoju czesto robi sie niewymiarowa klitka 
ja chce 3 pokoje + osobna kuchnia + balkon + piwnica  nie wyobrazam sobie nie miec piwnicy, tak jak twoja kolezanka  bo gdzie trzymac choinke, bombki, opony do samochodu itp... piwnica musi byc!
|
oj to ja w innym świecie żyję, bo mi sie wydawalo, że te salony sa wielkie - w tych mieszkaniach, których plany ogladałam salon jest dużo większy niż sypialnie. Opony można trzymac w wulkanizacji 80 zł rocznie. Ale choinka Chyba, że te garaże sa tak duże, można upchnąć choinke i pudełka z bombkami. I rower powiesić na ścianie. My chcemy i tak dwa garaże, więc gdzieś się to upchnie, zwłaszcza w moim, bo moje autko malusie, fakt, że mogłabym kiedyś zmiażdżyć bombki parkując, ale takie ryzyko
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
Cytat:
Napisane przez lain
ja wlasnie mam dylematy tego rodzaju, ze np. kiedys znajomi zaprosili nas na swoje wesele... a potem jakos tak kontakt sie urwal... tzn. wszyscy pracuja, studiuja i jakos nie ma czasu sie umowic itp... i tak juz ich chyba z 2 lata nie widzialam... i teraz chyba wypadaloy ich zaprosic skoro oni nas zaprosili  hmmm
|
ja się wogóle nie przejmuje tym, że straciłam z kims kontakt, bo to zawsze niespecjalnie tylko z braku czasu, bo ja bym sie chętnie z nimi widywała, ale jak nam sie drogi porozchodziły to cięzko czasem się razem ustawić.
Cytat:
Napisane przez kubusewa
my zapraszamy tych którzy nas zaprosili - poza tym jesli są tego warci - wesele to dobry moment na odnowienie kontaktu
|
własnie
W ogóle jeszcze trzeba zrobic miejsce dla kilku osób z pracy. Tzn. z tż, bo kto wie czy ja będe miała pracę
|
|
|