Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek o sklepie Victoria's Secret
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-14, 17:18   #2014
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret

Dziewczny! kilka słów co do przesyłek overseas
widze, że zaczął się robić problem, bo... oni zaczeli wysyłąć te przesyłki jako normalny list
mam tu na myśli fakt, że nawet nic nie musze podpisywać przy odbiorze!! normalnie moze to nie byłoby problemem gdyby nie fakt, że każdy kto ma kontakt z takimi paczkami moze sobie legancko przeczytac wartość a nawet spis rzeczy/ poszczegolne ceny nawet kraje pochodzenia poszczegolnych rzeczy i matreiał z ktorego sa zrobione! tylko ich zdjęć brakuje
a pisze to dlatego, żebyście sobie zdawały sprawę z tego jak wielkie jest zagrożenie zaginięcia takiej paczki! nie mamy przecież tracka. do tej pory przy odbiorze musiałam się podpisywać a do tego paczkowy spisywał nr i serie dowodu osobistego. Teraz to masakra...

jestem naprawde przestraszona tym faktem, ponieważ ta paczka ktora teraz przyszła była pewnie na wartosc cos koło 150$, do Sweet piny leci paczka o wartosci cos koło 900 zł, no i co jak zginie? kto będzie ponosił odpowiedzialność? strasznie się wkurzyłam na VS. Pozwolę sobie napisać do nich wiadomość w tej sprawie w naszym imieniu.

Nie pisze tego, żeby was nastraszyć czy coś w tym stylu, tylko abyście były świadome pewnego ryzyka. Nie mówie, że od razu zdarzy się sytuacja ze paczki będą ginąć. Ale GDYBY paczka zagineła, nie wyobrażam sobie sytuacji gdyby organizatorka miała zwracać z własnej kieszeni powiedzmy1000 zł.

Tak więc bede działała z VS. puki co bądźcie świadome

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Edytowane przez TuRQoUiS
Czas edycji: 2009-04-14 o 17:36
TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora