Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-14, 21:18   #601
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to ja juz wiem ile kosztuja, bo jakas laska z innego forum bedzie ich miala... 4500
to ja wole tego poprzedniego kamerzyste (jak jeszcze maja moj termin wolny) az taka fanka filmow z uroczystosci to nie jestem

Jozia ja bym na Twoim miejscu jak najbardziej szla na studia i to jak najszybciej... w dzisiejszych czasach bez papierka niewiele sie zdziala. no chyba, ze sie jest przedsiebiorczym i sie zalozy dobrze prosperujaca firme...
jako pracownik socjalny kokosow nie zarobisz, ale to juz zawsze jakis zawod, jakas praca...

a ja wlasnie TZowi zrobilam jajka sadzone i kanapeczki z rzezucha... bardzo estetycznie to wyglada na talerzu... szczegolnie czarnym wlasnie tu przezywa orgazm kulinarny
kto by pomyslal... takie proste papu a sprawia tyle radosci

zalozylam kotu obroze... myslalam, ze znow sie na mnie obrazi (zawsze sie na mnie oto obraza, choc szybko mu przechodzi), ale dzis jakos spokojnie to przyjal na klate
oj, dużo...ale fajne to robią...pogadam z tż jak on to widzi, ale chyba to 3500 to był nasz max. ale on chce poszukać czegoś innego. Ja chyba nagle stałam się fankąDlaczego to wszystko takie drogie Nie wiem czy chce tyle kasy wydawać troche z głupiego powodu - jak wyjdę brzydko to nie będe chciała na to patrzeć, a jak ładnie to łooooo, narcyz jestem
ale w sumie brzydokiem nie jestem Tż mi dzis opowiadał o narzeczonej kuzyna, ze chudzielec i w ogóle ble i zrobił taka ble minę okrutnikI zdziwiony, ze laska taka nie za fajna jak ten kuzyn przystojny. Mam nadzieję, ze jego kuzyn nie skwituje mojej urody w ten sam sposóbZe ja brzydok i tłuścioszek haha
My mamy czarne talerze u tż, pięknie na nich jedzenie wygląda. Duże są czarne a małe taki brudny róż, wyglądają super. Dla mnie właściwie najważniejsze jest jak jedzenie wygląda, może być mało, ale ładnie podane i i tak mnie nasyci

Zarzuccie mi jakąs fajna piosenke, bo soie puszczam na youtube i mi się moje ulubione skończyły a reszty nie pamiętam.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora