Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje odchudzanie- skuteczne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-20, 20:44   #5
Magiuska
Raczkowanie

Dot.: Moje odchudzanie- skuteczne

Tak macie racje, ze nie czuje glodu, ale czy ja wiem czy to takie niezdrowe? Jak napisalam procz obiadu staram sie jesc marchewki i jogurty tzn. zwykle wychodzi mi 1 jogurt i 1-2 marchewek, ale jednak jem cos wiecej. Ponad to jesli tylko jestem glodna i mam ochote to siegam np. po pomarancza. W zwiazku z tym wszystkim nie uwazam, ze obiad to za malo.
Ponad to, jak zapowiedzialam jesli tylko zdaze jem takze kolacje, dzis np.zjadlam ten zapowiedziany szpinak i 2 skibki razowego chleba z lososiem

I mam pytanko do uwagi "150 brzuszkow ech..."
Tzn. za malo czy za duzo? Po prostu nie wiem, ja robie 150 bo nie chce mi sie dluzej siedziec, ale jesli to duzo za malo to moge zwiekszyc, czekam na rade. Dodam takze, ze u mnie nie ma problemu tak naprawde z miesniami brzucha, ja od dziecka co jakis czas robilam sobie np.miesieczne sesje cwiczenia brzuszkow i tak naprawde ja je mam mocno wyrobione, tylko ze sa troche pod warstewka tluszczu i to wszystko po to by ja zmniejszyc

Podsumowujac...mnie nie szkodzi na razie ta dieta, tym bardziej gdy miedzy posilkami robie sobie warzywno- owocowo- jogurtowe przekaski ale zgadzam sie, ze nie dla kazdego moze byc skuteczna
Pozdrawiam goraco i dziekuje za uwagi
Magiuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując