2009-04-14, 22:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy
[quote=mmegi90;11870593]Ja właśnie jestem w trakcie poszukiwania ciekawej oferty albo wczasów albo obozu mlodziezowo studenckiego... z jakiego biura sie wybierasz?
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------
Zgadzam się, byłam w zeszłe wakacje i już kombinuje żeby znów się tam dostać miasto zyje młodzieżą, tańcem, hulanką, swawolą, każdy robi to co lubi, idzie poznac wielu ludzi z roznych narodowosci i nawiazac ciekawe kontakty, jesli patrzec na to ze jest to miejscowosc turystyczna to oceniam ze jest tam stosunkowo tanio, w barach czesto polacy (przynajmniej w zeszlym sezonie ;P ) Tropics hmm bardzo fajna dyskoteka... ja bylam tylko w niej ale od innych slyszalam "mozesz isc do innej dyskoteki, po 24 i tak wszyscy laduja w Tropicsie" i chyba cos w tym jest prawdy 
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------
a na wczasy to chcesz samolotem czy autokarem i na ile?
hahaha co do tego tropicsa to chyba coś w tym jest - po 12 robił się taki tłuuum - i spotykałam ludzi, ktorzy bawili sie tam codziennie ale twierdzili, ze tropics nie jest aż taki fajny ale przychodzą tu bo wszyscy tu wpadają )
|
|
|