2009-04-15, 17:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polacy za granica - jak nas tam widza ?
Cytat:
Napisane przez Little_Shee
ale wiecie co jest najgorsze! Weźmy takie Irlandki, przecież pójście z nimi do łóżka nie jest trudniejsze niż zawiązanie sznurowadła. Mam wiele znajomych Irlandek, które to na każdej imprezie z kim popadnie, a już jak przewinął się jakiś Francuz, Włoch, Hiszpan czy jakieś inne egzotyczne mięsko to aż mruczały. Jedna mi kiedyś powiedziała, że czasem na imprezie czuje się jak w hipermarkecie: do wyboru do koloru. Tyle, że fakt, one traktują to jak zabawę a dla Polek zdarzało się to być źródło utrzymania.
Ale myślę, że cała wschodnia Europa została zgeneralizowana bo dla nich Rosja, polska, Litwa czy Słowacja to to samo zatem dla nich wszystkie słowianki są łatwe....
|
Zgadzam sie,ale takie generalizowanie jest dla mnie objawem ludzkiej glupoty,nie mozna wrzucaac wszystkich do jednego gara....
Jak ktos podchodzi do mnie w taki sposob ,jako do polki - z nastawienem,ze jestem latwa i jak tylko kiwnie palcem to ja odrazu polece za nim.... to ja bym takiemu nawet nie splunela w twarz,bo nie warto,mysle,ze ludzie inteligentni i o szerokich horyzontach,nie maja takiej bezgranicznej pustki w gowie i ,ze nigdy nie byliby sklonni to takich zachowan....
Zreszta mysle,za takie zachowanie faceta,tylko o nim swiadczy ...
|