Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-15, 18:08   #3263
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
A który to w ogóle kolor, taki pomarańczowy? W UK chyba najjaśniejszy był Ivory, a przed nim Porcelain i ten drugi był faktycznie trochę marchewkowy ale nie wiem, czy dystrybutor nie okroił polskiej kolorówki, przecież wszystkie dziewczyny tu takie opalone i ciemnoskóre

Masło jest faaajne ładnie pachnie, jak już mówiłam, ale nie nachalnie i dość szybko ten zapach łagodnieje - na pewno nie jest taki długotrwały jak zapachy maseł TBSu. Bardzo dobrze natłuszcza - zostawia taką warstewkę aksamitną. Ja mam suchą/bardzo suchą skórę i rano była nawilżona po wieczornym smarowaniu, dziś nie smarowałam i nadal łydki mają sie dobrze.
Jedyna rzecz, która mi się nie podoba, to to, że przy smarowaniu trochę się maże, tak na biało... ale po kilku chwilach to znika Ogólnie bardzo polecam
I jest go aż 300ml
Najjaśniejszy jest True Ivory a ja miałam próbkę Soft Beige("ładny" mi beige.... to po prostu czysta marchewa ).

Dziękuję za opis masełka, brzmi kusząco Choć to 300 ml trochę mnie przeraża, bo mi się szybko balsamy nudzą i nawet 200 ml mi ciężko zużyć czasami