2009-04-15, 18:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Olaola
A który to w ogóle kolor, taki pomarańczowy? W UK chyba najjaśniejszy był Ivory, a przed nim Porcelain i ten drugi był faktycznie trochę marchewkowy  ale nie wiem, czy dystrybutor nie okroił polskiej kolorówki, przecież wszystkie dziewczyny tu takie opalone i ciemnoskóre
Masło jest faaajne  ładnie pachnie, jak już mówiłam, ale nie nachalnie i dość szybko ten zapach łagodnieje - na pewno nie jest taki długotrwały jak zapachy maseł TBSu. Bardzo dobrze natłuszcza - zostawia taką warstewkę aksamitną. Ja mam suchą/bardzo suchą skórę i rano była nawilżona po wieczornym smarowaniu, dziś nie smarowałam i nadal łydki mają sie dobrze.
Jedyna rzecz, która mi się nie podoba, to to, że przy smarowaniu trochę się maże, tak na biało... ale po kilku chwilach to znika  Ogólnie bardzo polecam 
I jest go aż 300ml 
|
Najjaśniejszy jest True Ivory a ja miałam próbkę Soft Beige("ładny" mi beige.... to po prostu czysta marchewa ).
Dziękuję za opis masełka, brzmi kusząco Choć to 300 ml trochę mnie przeraża, bo mi się szybko balsamy nudzą i nawet 200 ml mi ciężko zużyć czasami
|