2009-04-15, 18:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 93, wybierający się do lo we Wrocławiu
też byłam! a ze mną 6 koleżanek, a myślałam że będę musiała iść sama bo nikt się nie wybierał... :P i połowa z nich bierze 9 na drugi wybór (jedna nawet chce zrezygnować ze zdawania do teatralnej w 3 żeby tu mieć trzeci wybór, a nawet weźmie na drugi zamiast 5; a to aktorsko zdolna bestia ). jednak nawet minimalne zapoznanie się z czymś wpływa na postrzeganie tego 
my tę szkołę obeszłyśmy sto razy wzdłuż i wszerz, najpierw same, później natknęłyśmy się na dwóch chłopaków którzy oprowadzali innych więc się dołączyłyśmy (i wymęczyłam ich przeróżnymi nieistotnymi pytaniami bo nikt o nic nie pytał:P), później zeszłyśmy na dół, i okazało się że koleżanka mojej koleżanki też oprowadza, więc sobie z nią pogadałyśmy, potem nam jeszcze trochę szkoły pokazała, poznałam parę osób z hiszpańskiego, również native'a za którym ponoć wzdycha pół szkoły... :p tak więc było całkiem fajnie. faktycznie nie było czego za dużo oglądać, no ale można było z każdym pogadać więc spoko. no i siatkę godzin poznałyśmy, przeraziły mnie w H dwie godziny chemii w maturalnej^^
|
|
|