Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój własny dziennik. Odchudzam się.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-15, 18:32   #9
kakafoniaa
Rozeznanie

Dot.: Mój własny dziennik. Odchudzam się.

Cytat:
Napisane przez Lisq33 Pokaż wiadomość
, wapomyliły mi się daty, ale nie chce mi się już zmieniać. Wczoraj był 9, a nie 8.

dziś 10.04. rano dwa jajka na miekko, chleb biały, rzodkiewki i szczypiorek. po jakimś czasie zupa grzybowa, potem galaretka, potem z 8 pierogów. w miedzyczasie duzo owocow.

toż to nie wygląda na dietę. węglowodanów od groma. i biały chleb a pierogi pewnie z tłuszczykiem a zupa pewnie też z ziemniakami, makaronem albo ryżem białym ?

nie wiem co jest złego w mych daniach, takie same badz podobne sa w tym linku od sss7.

spacer zaliczony, dwa krótkie (jeśli zaliczać chodzenie po supermarkecie to trzy ), i odkurzanie i sprzątanie w domu. na ćwiczenia zabrakło czasu, siły i źle się czułem. głowa bolała, nos, brzuch.

edit: 11.04 23:32 dziś też odpuściłem ćwiczenia, ale był mały spacer. na śniadanie koktajl, potem troszkę świątecznego ciasta, potem masa owoców, pół tabliczki czekolady bez cukru, na kolacje pół pizzy z pomidorami i serem zoltym i mozarella.

owoce to się akurat powinno ograniczać na diecie. Poziom cukru po nich strasznie wzrasta, zastąp warzywami.

edit2: 12.04 22:17 na sniadanko jedno jajeczko w majonezie (light )), sałata, rzodkiewki, ogórki. 2 kromki chleba (bez masła) białego, troszkę sałatki warzywnej, troszkę pasztetu jajeczno-porowego. pozniej troszke ciasta, owoce, troche sałatki, jajko z mala iloscia majonezu, warzywa, dwie kromki chleba (z margaryną roślinną) białego. oczywiście to nie były dwa posiłki, tylko po prostu wypisałem (jak zawsze zresztą, stąd pewnie wasze mylne przypuszczenia, że jem 1-2 posiłki ) co jadłem przez cały dzień, a posiłków było kilka. dziś akurat 4. dziś tylko mały spacer...

edit3: 13.04 23:51 znow tylko spacer, eh. musze cwiczyc, ale jestem zbyt leniwy. na sniadanie 2 jajka, warzywa, troche majonezu, biale pieczywo. potem kawalek ciasta. potem wielka szklanka wyciskanego soku z grejfruta z miąższem. na obiad filiżanka barszczu czerwonego i porcja bigosu z chlebem (białym, innego nie było ). potem owoce, na kolacje znów dwa jajka, to samo co na śniadanie. po tygodniu, ważę 94kg. schudłem? (oby to była prawidłowa waga, a nie spowodowane małą ilością wody w organiżmie) 1kg. troche mało...
zmień przyzwyczajenia, a najlepiej poczytaj jak wygląda zdrowa dieta i wtedy zacznij się odchudzać. bo tak wydaje ci się, żeś na diecie a tu później rozczarowania.
7.04'10

- 13 kg
kakafoniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując