Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serum Basi z wit.C, pytanko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-21, 08:49   #422
crumb
Raczkowanie

Dot.: Serum Basi z wit.C, pytanko

Cytat:
Napisane przez marcelina73
Witam,
w temacie serum z vit. C jestem jeszcze zielona, chociaż pozdczytuję Was od dłuższego czasu - tu i na BU. Zużyłam ok. pół buteleczki Juvitu+ tokowit E, ale zauważyłam, że niestety mnie zapycha - dostałam pryszczy na brodzie, co mi się nigdy w życiu nie zdarzało - nawet w okresie dojrzewania miałm max 2 pryszcze (tak pi razy oko) rocznie, a teraz cała broda! I w dodatku jakby wysuszona skóra na powiekach - górnych (a moż eto nie cam juvit tylko ta vit E?) Jednak cała reszta - super, bardzo ładna, świetlista cera. Niby nie mam z nią jakiś specjalnych problemów, to znaczy mam jeden podstawowy - suchość. Zdecydowałam się zakupić witaminę C w proszku. Skorzystałam z Waszych namiarów i złożyłam zamówienie w centro-chemie pytając o kwas L-askorbinowy. Otrzymałam odpowiedź: " Oferujemy: kwas askorbinowy w najmniejszym opakowaniu 250 g w cenie 18 zł brutto lub opakowanie 500 g w cenie 25 zł brutto + koszty za zaliczeniem pocztowym około 12 zł"

Bardzo Was proszę o odpowiedź: czy to jest to, co ma być?
marcelina73 myślę, że wodne serum powinno być ok. No bo jak nie ono to co..?
Na początek może nie dodawaj wit.E lub tylko jedną kropelkę i obserwuj co się dzieje. Jeśli nie będzie zapychać to możesz dodać jeszcze jedną kropelkę.
Mogę wiedzieć ile dodawałaś do Juvitu tej wit.E? najprawdopodobniej to ona Ciebie zapycha..

Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii)
"Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.."
-------------
crumb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując