|
Dot.: Serum Basi z wit.C, pytanko
Cytat:
|
Napisane przez marcelina73
Witam,
w temacie serum z vit. C jestem jeszcze zielona, chociaż pozdczytuję Was od dłuższego czasu - tu i na BU. Zużyłam ok. pół buteleczki Juvitu+ tokowit E, ale zauważyłam, że niestety mnie zapycha - dostałam pryszczy na brodzie, co mi się nigdy w życiu nie zdarzało - nawet w okresie dojrzewania miałm max 2 pryszcze (tak pi razy oko) rocznie, a teraz cała broda!  I w dodatku jakby wysuszona skóra na powiekach - górnych (a moż eto nie cam juvit tylko ta vit E?) Jednak cała reszta - super, bardzo ładna, świetlista cera. Niby nie mam z nią jakiś specjalnych problemów, to znaczy mam jeden podstawowy - suchość. Zdecydowałam się zakupić witaminę C w proszku. Skorzystałam z Waszych namiarów i złożyłam zamówienie w centro-chemie pytając o kwas L-askorbinowy. Otrzymałam odpowiedź: " Oferujemy: kwas askorbinowy w najmniejszym opakowaniu 250 g w cenie 18 zł brutto lub opakowanie 500 g w cenie 25 zł brutto + koszty za zaliczeniem pocztowym około 12 zł"
Bardzo Was proszę o odpowiedź: czy to jest to, co ma być?
|
marcelina73 myślę, że wodne serum powinno być ok. No bo jak nie ono to co..?
Na początek może nie dodawaj wit.E lub tylko jedną kropelkę i obserwuj co się dzieje. Jeśli nie będzie zapychać to możesz dodać jeszcze jedną kropelkę.
Mogę wiedzieć ile dodawałaś do Juvitu tej wit.E? najprawdopodobniej to ona Ciebie zapycha..
"Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.."
-------------
|