Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-15, 21:27   #1625
urka
Przyczajenie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

dzięki za wsparcie!!!!!!!!!!!!! wciełam kolejne jajko bo po nich jakos najmniej mam ochote na jedzenie ale zakupilam juz udka kurczaka na jutro.potem moje dziecko wstało i poszlismy na spacer długi wiec jakos przetrwałam do wieczora a potem maly do 21ej chciał sie bawic w chowanego- jeszcze nie chodzi wiec pól wieczoru spędziłam na kolanach i zapomnialam o jedzeniu. zaraz mykam spac bo robie sie głodna a musze nauczyc sie nie jesc po 20 tej. Choć było cięzko jak mały wcinał ciastko. tez latałam sikac czesto do łazienki przez cały dzień.szkoda ze to wode sie traci a nie tłuszczyk ale mam nadzieje ze tłuszcvzyk tez spadnie. Choć siostra mnie straszy ze to dieta cud jak każda inna i jesli schudne to potem nadrobie z nawiazką. Zatanawiam sie co mnie czeka jutro.W moim małym miasteczku nie ma supermarketów a w zwykłych sklepach nie mogłam znaleźć nic co ma 0% tłuszczu, mleko jedynie 0,5%. Moje serki i jogurty maja 1,5 -2 % i mam nadzieje ze takie można??????????????????Ku rcze dzis sie ważyłam u koleżanki i waga po swietach wskazywała 74 a nie 73 wiec teraz to juz musze wytrwac w tej diecie.W sumie to zadnej konktetnej do tej pory nie stosowałam poza karmieniem dziecka kiedy to nie bardzo mogłam jesc wiele rzeczy i małym epizodem pól rocznym kiedy jadłam bardzo mało pisząc prace licenciacka pare lat temu- oczywiscie wtedy chudłam w oczach ale w 2 miesiace wakacji nadrobiłam wszystko i mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie. A to prawda ze centymetry sie licza a nie waga bo moja siostra zawsze wazyła tyle co ja mniej wiecej czyli wtedy ok 60 kg z wahaniami do 3 kg w kazda strone a wygladała o 5 kg szczuplej przy takim samym wzroscie. miłych snów do jutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
urka jest offline Zgłoś do moderatora