BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Napisane przez Aliszcze
madmuazelle, zobaczysz, Twoje marzenie też się spełni  witaj w klubie  my z mężem zaczęliśmy starania przed ślubem i na razie bez efektów  , a niedawno pierwsza rocznica ślubu wybiła nam. No ale grunt to się nie poddawać i jeść dużo sałatki greckiej 
|
No,nie wiem czy marzenia się spełnią,jakoś w to ostatnio niewierze.Zaś lubie pewien cytat: "chcesz rozśmieszyć Pana Boga,to zdradz swoje plany" Ma człowiek plany,marzenia ale wiecznie coś wychodzi co te plani niweczy,bądz oddala,a jak komuś tak szybko się udaje to wtedy się właśnie dołuje,bo są momenty że w ogóle o tym nie myśle,tzn myśle ale nie tak intesywnie. 
Trzymam za Ciebie i męża kciuki. 
Cytat:
Napisane przez domi7ks
trzymam kciuki, ja mówie, że jak ja zaciązyłam, to czemu Wy nie? 
Maj już z miesiąc 
|
Pożyjemy zobaczymy.My jeszcze rzadziej się kochamy,nawet nie wiem ile razy w tym miesiącu było. I tak jak pisałam wcześniej,ostatni raz był albo w niedziele albo w poniedziałek,Boże żeby takich rzeczy nie pamiętać. Noi napewno nie był do końca,eh. 
Cytat:
Napisane przez Jane2008
A więc zasyłam  - fluidki, zarazki od już w sumie to... 6 miesięcznej Fasolki=Maleństwa (no, bo jakoś tydzień 6 miesiąca jutro się kończy? - no, też jestem w szoku, choc i tak jeszcze sporo zostało  = to my z Sylą tak prawie "łeb w łeb"  ) - dla Ali, Piwusi, Magdzi, Aanki, Madmuazelle, Poziomki (hm, też już chce?) , Jagódki na przyszłość (oby niedługą, skoro ma już taki ciepły instynkt  ), no i Zuzi - też na niedaleką przyszłość, aby tylko fajnego gościa dla siebie takiego znalazła  + dla Wszystkich które chcą i potrzebują wsparcia i takiego, bo sorry ale już się chyba pogubiłam, no i tez kilka Fasolek już tu w końcu mamy 
|
Dziękuje bardzo za fluidka/idki.  Bóg zapłać. 
Cytat:
Napisane przez chilanes
Domi jeszcze raz gratuluje, ja właśnie wyglądam @
|
Ja też,mam dostać 18 kwietnia,ale że mam nieregularnie to kalendarzykowi niezbyt wierze,tak samo jak to że kochaliśmy się w dzień płodny.
|