2009-04-16, 06:16
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez Agata R
mmm ja tez zakochalam sie w transporterze
tylko mam trzy obawy na ktore licze ze cos napiszecie jako uzytkowniczki:
*brak podnoszonego podnozka w spacerowce (jak dzidzia chce spac to nozki zwisaja...)
* mala gondola... dzidzia ma sie urodzic w sierpniu wiec przez zime chcialabym ja w gondoli i boje sie ze szybko bedzie za mala...
* spacerowka na paskach... jakos takos mi sie malo wytrzymale wydaja
patrzalam tez slidera... tez prowadzi sie super...
u mnie centa transportera (podwozie, gondola, spacerowka,fotelik, pokrowce przeciwdeszczowe, torba) ponad 2600... 
|
Hej
Co do twoich obaw:
- podnóżek - mnie się wydaje, że to żadna tragedia jak dziecku zwisają nóżki, są w naturalnej pozycji, podparte od tyłu - w każdym bądź razie mnie się tak wydaje
- gondola wcale nie jest taka mała, mnie się wręcz wydaje, że większa niż np. w x-landerze, długość ma standardową - dłuższe są chyba tylko boldery (przynajmniej jak ja kupowałam to tak było)
- z tymi paskami ja tez miałam obawy, ale o dziwo to jest bardzo fajne rozwiązanie, olparcie możesz ustawć w najlepszej dla dziecka pozycji cicho i delikatnie
Jak byś kupowała to koniecznie przymierz do swojego samochodu fotelik mutsy, bo nam np. brakło na niego pasa w samochodzie - te foteliki są dość duże. No i nie kupuj oryginalnych folii czy parasolek bo szkoda kasy - za 20-30 złotych masz takie uniwersalne też dobre. No chyba, że Ci zależy żeby wszystko było jednakowe
|