2009-04-16, 10:48
|
|
BAN stały
|
slub wziasc czy nie wziasc?
zastanwiam sie co mam zrobic jestem ze sowim partnerem 4 lata mamy 2 letnie dziecko
zarecyzlisimy sie w glupim momencie kiedy on dowiedzial sie o cizy -o slubie nie chcial slyszec przez dwa lata ,kiedy ja zaczynalam rozmowy on mowil pozniej ,jeszcze nie teraz ,a to ze niby nie ma kasy
a to ze sie boi ,a to ze w wakacje i tak lecialo ....ja stwierdzilam ze koniec nie bede naciskac -nie chce to nie bedzie slubu ,od pol roku on zaplanowal ze teraz w czerwcu wezmiemy cichy slub cwyliny bo oboje jesmy przeciwnikami wesela -ja sie nie zgodzilam powiedzialam ze jego czas juz minal ,jestem na niego zla ,bo musialam byc upokrzana na oczach wszystkich mowiac ze mam faceta a nie meza z ktorym mam dziecko ,wiele przykrych slow nasluchalam sie od rodzicow ktorzy wrecz kazali mi sie zenic -nigdy im nie powiedzialam ze to on nie chce i byli na mnie zli az kiedys sie pokloclismy i im powiedzialam ze to on nie chcial i wtedy zaczeli inaczej na mnie patrzec powiedzieli ze facet najwidoczniej nie wiaze ze mna przyszlosci i inne takie ... teraz powiedzieli ze glupia bym byla brac znim slub ....nie wiem co zrobic z jednej strony zazdroszcze bo w tym roku dwie moj kuzynki w moim wieku wyhchodza za maz ,wszyscy dookola biora slubu znajomi -a ja ciagle tkwie na niepwenym gruncie -a z drugiej strony uwazam ze nie -ten czas minal kiedy ja chcialam i nic juz nie da sie zrobic moj facet zarzuca mi teraz ze chce zepsuc nasz zwiazek ..skoro nie chce slubu a jak on nie chcial to nie psul??
|
|
|