Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KLUB wielbicielek błyszczyku metalicznego z Avonu :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-21, 12:58   #105
isa666
Zakorzenienie

Dot.: KLUB wielbicielek błyszczyku metalicznego z Avonu :)

Cytat:
Napisane przez Anulek
moja mama zamówiła magenta shine jak dostanę to opiszę :P jak ktoś chce to mogę zrobić fotkę jak będę miała je na ustach dostanę też pink shine słyszałam że jest brązowo rudy czy on choć trochę przypomina kolor z katalogu? Napewno zamówię jeszcze metallic garnet i chyba też pink shine to chyba obsesja błyszczykowa Isa666 jak długo trzymają ci się na ustach?

Anulek, będe wdzieczna za zdjecie Magenta Shine A co do trwałości EG - nałożyłam błyszczyk na usta, w międzyczasie zjadłam kanapkę i o dziwo błyszczyk się nie "zjadł" razem z nia Jest bardzo trwały, do tej pory tylko szminka Shine Supreme wytrzymywała picie i jedzenie, nawet Metaliczny błyszczyk się "zjadał" a ten jest jakiś nienaruszalny Nawet wypicie szklanki soku dzielnie zniósł

Wydaje mi się, że te błyszczyki mają w swojej konsystencji cos, co sprawia, że bardzo dobrze trzymają się ust, w porównaniu do starych Glazewearów, EG są bardzo trwałe. EG mają taką jakby klejącą się do ust konsystencję, nie wiem jak to opisać dokładnie, ale w każdym razie na pewno są trwałe