Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łóżkowe "wpadki"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-21, 18:08   #91
agusiadawida
Przyczajenie

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez Nusi@
Kiedys znajoma opowiadala mi o przypadku jaki zdazyl sie w jej miasteczku. Do tegoż miasteczka przyjechało dwóch kolesi w delegacje bodajze. Po pracy mieli wyjezdzac. Mieli jeszcze troche czasu wiec jeden wyszedl na miasto a drugi chcial sie zabawic jeszcze z jakas wiec sobie zaprosil jedna miejscowa dziewczyne ktora wczesniej gdzies poderwal. Wiec sytuacja taka - jeden wyszedl na miasto wiec pokoj wolny to drugi z ta dziewucha zaczeli sie zabawiac ... Nie przewidzial ze kolega wroci wczesniej do pokoju i zastanie ich w tej sytuacji - dziewczyna sie zestresowala i tak sie zacisnela ze utknął na dobre. Nie wiedzieli podobno co robic wiec kolega weznal pogotowie. Pogotowie przyjechalo na ratunek - lekarz i pielegniarka. Reakcja byla podobno taka ze pielegniarka byla matka tej dziewczyny
Historia z opowiadan małomiasteczkowych, wiec tylko ją powtarzam ale szczerze powiem ze nie chcialo mi sie w to wierzyc. Dziewczyna musiala sie spalic ze wstydu ze matka nakryla ja w lozku z obcym facetem w takiej sytuacji.
o rany chyba spaliłabym się ze wstydu...i nie pokazała w domu do końca życia
agusiadawida jest offline Zgłoś do moderatora