Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A co powiecie o "Safari"?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-21, 19:09   #2
321981125346
Raczkowanie

Smile Dot.: A co powiecie o "Safari"?

Cytat:
Napisane przez jasmin30
Dziewczyny, od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką sporej butli "Safari".
Od razu przyznam się szczerze ,że był to zakup pod wpywem chwili( chyba mam jakąś obsesję ), okoliczności ( nawet niezła cena "kup teraz"...- i jak tu nie wydać pieniędzy) i zupełnie w ciemno. Właściwie to pomyślałam, że tylko poniucham sobie , może nawet trochę poużywam jeśli będą mi leżeć, a potem zwyczajnie odsprzedam.
No i niespodzianka... Z opisów na wizażu, tudzież innych stron netu wynikało, że Safari niekoniecznie będzie mi się podobać- zwłaszcza nuta głowy.Ale ponieważ była okazja postanowiłam zaryzykować. I wpadłam jak śliwka w kompot.
Faktycznie pierwsza nuta przypomina zwykłą wodę kolońską, ale po kilku minutach to wrażenie znika i pojawia się specyficzna słodycz- coś ciężkiego, ciepłego i żywicznego, ale jednocześnie naturalnego. I co ciekawe- chyba właśnie dzięki tej "wodzie kolońskiej" perfumy nabierają charakteru , są żywe, pobudzające , ale i bardzo kobiece.
Aktualnie jestem w nich zakochana... ( o ja niewierna...)
Dlatego też ciekawi mnie co miałybyście do powiedzenia na temat "Safari".
Jak je odbieracie, jak na Was pachną ( na mnie podobnie jak...Mahora)? Z czym wam się kojarzą?

Lubię je (ale bardziej podziwiam), mimo ze zawierają aldehydy i galbanum za którymi nie przepadam. Początkowo kolońskie, w miarę kiedy te męskie nuty mijają Safari robi sie cudownie ciepłe i słodkie, ale mimo swojej "ciężkości"" pięknie nosi się latem. Bardzo podobne na mojej skórze są do Safari balsamiczne Buduoir W.Westwood(nie te różowe, ale brązowe).
321981125346 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując