Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak pozbyć sie tradziku ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-18, 12:01   #9
Fanata
Raczkowanie

Dot.: Jak pozbyć sie tradziku ?

Cytat:
Napisane przez Martyna0666
Oj tam zaraz wyszukiwarka No to ja nie mam wielkich problemów, ale muszę uważać na skórę w strefie T czyli czoło, nos, broda. Pamiętaj o dokładnym oczyszczaniu cery, rano i wieczorem. Jeśli się malujesz zmywaj dokładnie makijaż no i możesz kupić peeling i np.: stosować go dwa razy w tygodniu (oczyszcza i odświeża cerę ale niektóre mogą tez wysuszać więc stosuj co jakiś czas). Poczytaj o różnych produktach... powinnaś mieć jakiś tonik do przemywania czystej cery i najlepiej krem ( ja sobie taki kremik dzisiaj sprawiłam). No i jeśli używasz podkładu to kup taki, który dodatkowo likwiduje pryszcze... mam taki z under twenty ale rzadko go używam Bo się nie maluje za często Być może nie pomogłam za bardzo ale to takie podstawowe rzeczy, które każdy pytający powinien wiedzieć. Moim zdaniem cudów nie ma a przy takiej pielęgnacji da sie zrobić wiele
No i po co używać wyszukiwarki, skoro ktoś odpowiada na pytania, chociaż na forum wszystko jest napisane? Lepiej przecież założyć nowy wątek i udawać, że się nie wie o istnieniu czegoś takiego jak opcja 'szukaj' na forach, niż poświęcić kilka minut na poszukanie odpowiedzi, bo dostaje się ją na tacy.
Fanata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując