Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakie nie drogie urzadzenie kupic - nie nudne cw
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-18, 21:40   #1
agusiamyszka
BAN stały

jakie nie drogie urzadzenie kupic - nie nudne cw

pomyslalam nad kupnem urzadzenia. na podlodze cwiczenia sa takie sobie, biegac nie znosze. dostalabym zawalu po przebiegnieciu 200 metrow na rowerze nie lubie jezdzic, bo zdarzaja sie miejsca pod gore - gdzie poprowadze predzej rower niz podjate.

basen moge sobota niedziela. znalazlam tania silownie za 40/m-c bez limitu, ale zauwazylam samych facetow "robimy z siebie pudziana". w kącie widzialam cos jak masazer stojacy. gdzie indziej 8 wejsc to wydatek 60-80 zl.

a pozatym na basen i na silownie samej nie chce mi sie chodzic

sprzedaje swoj uszkodzony laptop i moze sie zdecyduje na cos co bedzie kosztowac max 200

widzialam orbitek za 299 + koszt przesylki, skoro wazy 25 kg to ciezko do przesunac, odstawic i pewnie zlozyc

albo doradzcie jakies inne urzadzenie na ktore nie przeznacze majatku,
fajnego do cwiczen, przy ktorym cwiczac nie dostane zawalu po 4 minutach a moj puls nie wyniesie 200/min i z mozliwoscia schowania np pod lozko albo zabrania ze soba

leg magic wydaje mi sie jakims tandetnym urzadzeniem i malo efektywnym ale moze wypowiedza panie czy widac jakies rezultaty?jak sie na nim pracuje?

dodam - gornej parti nie musze cwiczyc, zalezy mi na nogach, boczkach i brzuchu bo mam troche sadelka, chce cwiczyc co jakis czas, ale bez diety!
agusiamyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując