Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-19, 20:35   #182
kocurazab
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode

Witajcie!

Na wczorajszy dzień miałam sporo planów związanych z przygotowaniami do ślubu, a co do czego nic nie załatwiłam. Od samego rana miałam sporo biegania z moją kotką. Od miesiąca jest kotna, a wczoraj zaczęła krwawić. Pojechaliśmy do weterynarza i okazało się, że musi mieć operację, bo ma martwe kociaki. Inaczej zdechnie w męczarniach. Jesteśmy umówieni na jutro na 12:00 na tą operację. Nie wiadomo jak to się potoczy, bo nie wiadomo jak to wszystko wygląda w środku. Okaże się w trakcie zabiegu. Wiem, że to głupio brzmi dla osób, które nie mają zwierząt, albo podchodzą do nich przedmiotowo. Sama kiedyś patrzyłam z przymrużeniem oka na właścicieli psa, czy kota, ale odkąd mamy tę kotkę jest ona jak domownik. Mam mieszane uczucia względem jutra, JEDNYM SŁOWEM BOJĘSIĘ JAK DIABLI!

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninquelote Pokaż wiadomość
Dermatolog przepisał mi Acne-derm i spirytus z antybiotykiem. Mam się pojawić znowu w maju, czyli opuścić jakieś zajęcia na uczelni. Na tabletki antykoncepcyjne nie dam się namówić bo ja stosuję (na razie tylko teoretycznie) NPR.
Madzialenka mogłabyś napisać ten tekst o kuponach totka? Goście będą jechać ponad 150 km i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mieli wieźć kwiaty.
Byłam w sobotę na ślubie. Pięknie było. Najfajniejsze są ślubu kiedy ksiądz zna narzeczonych.
Miałam to samo przepisane od dermatologa. Działało tylko wtedy, gdy się tym smarowałam, co odstawiłam krosty wracały. Poza tym wybielało mi skórę Może u Ciebie będzie inaczej. Jeśli chodzi o wierszyk o totku, to my mamy taki
"Goście drodzy, goście mili
radość byście nam sprawili,
w szczęście nasze inwestując,
kupon totka nam darując,
oszczędzając kwiatów moc,
co by zwiędły w jedną noc"
Ciekawe ile osób odniesie się pozytywnie do naszej prośby?
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując