Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-20, 16:34   #4337
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Cassandra 23 łączę się z Tobą w walce ze zgagą mnie już tak męczy, że w nocy budzę się z bólu heh daj znać czy ci się polepszy po Rennie

frida110 super wieści no i dziewczynka Gratulacje !!!!

Ja dzisiaj sobie ciśnienie podniosłam na maxa Nie miałam zamiaru się rozliczać w tym roku bo nie miałam dochodów w Polsce, ale dowiedziałam się, że do wychowawczego przy składaniu trzeba załączyć zaświadczenie o zarobkach za 2008 i 2007 rok. No i lipa na całego bo rozliczałam się w 2007 bo miałam dochód i w Polce i w Anglii no, a za 2008 tylko w Anglii więc Urząd Skarbowy mi nie wystawi takiego zasiwadczenia A poza tym to pani w MOPSie mnie oświeciła, że pewnie i tak przekroczę te 504 (czy ile to tam jest) na osobę i nie należy mi się wychowawczy No do......... To jest jakieś chore. Nie wiem już co robić, czy rozliczyc sie i wykazac dochód w Polsce zero czy co?

Musisz pomyslec, jak Ci się bardziej opłaca.
A teraz jestes gdzies zatrudniona?