Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hauschka cd.
Wątek: Hauschka cd.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-22, 19:58   #3
201608040942
Konto usunięte

Dot.: Hauschka cd.

Cytat:
Napisane przez Smok
Oglądając strony pana doktora natknęłam się na bardzo fajne produkty, bo ostatnio zafascynowana jestem kosmetykami z róży.
Moje pytanko jest następujące:
czy olejek do ciała z płatków róży
Skład: Arachis Hypogaea, Rosa Gallica, Rosa Damascena, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*.
można by używać do twarzy?
I druga rzecz:
Balsam z płatków róży:
Skład: Aqua, Rosa Canina, Rosa Gallica, Prunus Dulcis, Alcohol, Glycerin, Pyrus Cydonia, Butyrospermum Parkii, Daucus Carota, Buxus Chinensis, Cetearyl Alcohol, Cera Flava, Rosa Damascena, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Coumarin*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Propolis Cera, Lecithin, Xanthan Gum.
Czy to też mogłoby się nadawać do paszczy?
Dodam, że 10 ml każdego specyfiku kosztuje 6,50, więc do przeżycia, jeśli chodziłoby o paszczę?

Ten olejek to mozna sprobowac, tylko ze ma w skladzie na samym pocztaku b. tlusty olejek, wiec moze zapchac.
Balsamu sama uzywalam bedac w ciazy, ale oczywiscie uzywalam na cialo. Jest to lekki balsam, ale ladnie nawilzal moje suche lydki. Czy na twarz by sie nadal? Nie wiem, ja jakas strachliwa jestem, to juz wolalabym uzyc tego olejku, chodz przy mojej cerze to wykluczone, moze te osoby z sucha by byly zadowolone, bo moja geba by sie chyba zapchala.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując