2006-01-22, 20:00
|
|
Zakorzenienie
|
Podróże...
No więc chce, żebyśmy w tym wątku wpisywały miasta, miejsca, do jakich lubimy jeździć, aby wyrwać się z szarej codzienności - a jeśli ktoś posiada zdjęcia to może je śmiało zamieszczać , obojętnie o jakiej porze roku, chociaż ja przyznam, że najchętniej lubie późną wiosną i latem udać się na odpoczynek...
Ja w moim życiu wiele nie zwiedziłam niestety... Ale mam dopiero 18 lat i w najdłuższe wakacje(czyli te przyszłe) planuje sobie to odbić - już zbieram fundusze
Miło wspominam pobyt w Zakopanem - Krupówki, Góbałówke... i wiele innych ciekawych miejsc, ale było to dość dawno, więc nie pamiętam dokładnie...
Karpacz - miłe miasto w górach
Jastrzębia Góra - nad morzem, mieszkałam w pensjonacie położonym z 200 metrów od plaży, było super! Niezbyt duża mieścina, przytulnie
Łeba- a w szczególności niesamowite wydmy...
Ruciane Nida - miejscowość na mazurach, tętni życiem latem...
A pozostałe miejsca to takie, gdzie jest niewiele ludzi, można w spokoju pomarzyć... Obiecuję, że wiosną(po maturze ) zamieszcze zdjęcia takich "moich" , tajnych, nieodkrytych przez wielu miejsc
Czekam na Wasze propozycje, może któraś mnie zainspiruje i się tam wybiorę ... Zobaczmy jaka nasza Polska ładna!
|
|
|