2009-04-20, 21:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Azyjka17
już sobie zakupiłam na allegro  Właśnie ja też czerwono, burgundowo, śliwkowo... itd. 
OPI? co to? 
|
OPI to moje ulubione lakiery do paznokci. Dostępne m. in. na Allegro i targach kosmetycznych.
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
MagJa: znowu kusi OPI  Fajny mają "tester" lakierow na stronie  Na ile kolory są wiernie pokazane? 
|
Wg mnie wcale nie są wierne Taka zabawka tylko. Lepiej popatrzeć na real foty na Allegro, MUA czy tu: http://nailgal.com/index.php
Cytat:
Napisane przez aante_e
Oj kusi, a ostatnio mam potrzebę kupowania nowych lakierów w intensywnych kolorach. Powstrzymuje mnie jedynie fakt, że jak wpadnę to tylko na allegro je dostanę.
|
I jeszcze na targach. Czasem też się trafiają w sklepach dla kosmetyczek, no i na eBayu.
Cytat:
Napisane przez iceflower
Co robi... Hmm, wygładza skórę, koi, ma uspakajać naczynka, a czy uspakaja to nie wiem, bo ja nie jestem naczynkowcem i to w sumie było głupie, że ją kupiłam.  Jest fajna, na pewno łagodzi zaczerwienienia, ale dla mnie trochę bezużyteczna. 
|
A możesz wklepać jej skład albo wrzucić foto tegoż? To może pomyślę 
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Dziś coś jest chyba z ciśnieniem, bo po południu siłą się powstrzymywałam, żeby nie położyć głowy na biurku i się zdrzemnąć  A miałam co robić 
Na dodatek jak nie piję kawy tak skusiłam się na mrożoną latte, bo sobie przypomniałyśmy z koleżanką, że przecież w budynku obok nam Coffee Heaven otworzyli a i tak to nic nie dało 
|
Oj, tak. Dzisiaj chyba faktycznie był jakiś spadek, bo na mnie ani kawa ani cola nie zadziałały i myślałam, ze żywcem usnę w pracy. Dobrze, że nie byłam sama, to chociaż obie z koleżanką co trochę łapałyśmy jakieś głupawki i jakoś do końca dotrwałyśmy.
|
|
|