Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-20, 21:41   #3599
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Azyjka17 Pokaż wiadomość
już sobie zakupiłam na allegro Właśnie ja też czerwono, burgundowo, śliwkowo... itd.
OPI? co to?
OPI to moje ulubione lakiery do paznokci. Dostępne m. in. na Allegro i targach kosmetycznych.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
MagJa: znowu kusi OPI Fajny mają "tester" lakierow na stronie Na ile kolory są wiernie pokazane?
Wg mnie wcale nie są wierne Taka zabawka tylko. Lepiej popatrzeć na real foty na Allegro, MUA czy tu: http://nailgal.com/index.php

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Oj kusi, a ostatnio mam potrzebę kupowania nowych lakierów w intensywnych kolorach. Powstrzymuje mnie jedynie fakt, że jak wpadnę to tylko na allegro je dostanę.
I jeszcze na targach. Czasem też się trafiają w sklepach dla kosmetyczek, no i na eBayu.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Co robi... Hmm, wygładza skórę, koi, ma uspakajać naczynka, a czy uspakaja to nie wiem, bo ja nie jestem naczynkowcem i to w sumie było głupie, że ją kupiłam. Jest fajna, na pewno łagodzi zaczerwienienia, ale dla mnie trochę bezużyteczna.
A możesz wklepać jej skład albo wrzucić foto tegoż? To może pomyślę

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Dziś coś jest chyba z ciśnieniem, bo po południu siłą się powstrzymywałam, żeby nie położyć głowy na biurku i się zdrzemnąć A miałam co robić
Na dodatek jak nie piję kawy tak skusiłam się na mrożoną latte, bo sobie przypomniałyśmy z koleżanką, że przecież w budynku obok nam Coffee Heaven otworzyli a i tak to nic nie dało
Oj, tak. Dzisiaj chyba faktycznie był jakiś spadek, bo na mnie ani kawa ani cola nie zadziałały i myślałam, ze żywcem usnę w pracy. Dobrze, że nie byłam sama, to chociaż obie z koleżanką co trochę łapałyśmy jakieś głupawki i jakoś do końca dotrwałyśmy.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora