Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-21, 21:49   #1112
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Lilie są piękne! Strasznie mi się podobają, ale szkoda że tak na nie reagujesz

a mi sie lilie w ogole nie podobaja a w dodatku smierdza i sa takie duszace

piekna
zapisuje zdjecie i dolaczam do moich typow
pokazalam TZowi i stwierdzil, ze bylaby dla mnie idealna... malo tego - uznal ze musze miec taki welon... a mialo nie byc welonu
hmmm w sumie mi tez sie taki podoba wlasnie taki hiszpanski styl, ta koronka

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wróciłam własnie od weta, mój psiako już mnie gryzie więc to znaczy, ze wraca do zdrowia
to super

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ale Wam dziewczyny fajnie, ja jakoś nie mogę się jeszcze przekonać, żeby pójśc do jakiegoś salonu... tzn. muszę się przyznać, ze jakoś mnie nie ciągnie, trochę dziwne i mam nadzieję, że mi się odmieni... i jak już się zdecyduję i pójdę to oby to było przyjemne doświadczenie a nie wyjdę z salonu jako jeden wielki czerwony wulkan, który ma zaraz wybuchnac (bo mi się nic nie spodoba na mnie powiedzmy)
a mnie tam w ogole nie ciagnie na mierzenie widze w lustrze, ze jeszcze troche roboty przede mna zanim wloze jakas suknie wlasnie wrocilam z silki i aero i wcinam serek wiejski z kielkami rzodkiewki

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a wasze mamy będą się przebierać w tą noc weselną??? bo na tych weselach co ja byłam mamy panien młodych często się przebierały w jakąś drugą kreację ale jak dla mnie to trochę sensu nie ma.. owszem coś naszykowanego można mieć na jakąś awaryjną sytuację typu zabrudzenie się barszczykiem i pasztecikami ale tak dla picu żeby się mamuśka czy starsza przebierała to już chyba wymyślanie.. mam nadzieje że moje kobiety nie planują nic takiego..

bez sensu
moja mama na szczescie jest normalna i nie ma takich pomyslow

dobra, zabieram sie do konczenia sprawdzania pracy TZa... strasznie to meczace
a on tu mi Szczeki w tv oglada
lain jest offline Zgłoś do moderatora