2009-04-21, 21:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Napisane przez centipede
Lilie są piękne! Strasznie mi się podobają, ale szkoda że tak na nie reagujesz 
|
a mi sie lilie w ogole nie podobaja a w dodatku smierdza i sa takie duszace 
Cytat:
Napisane przez szana
|
piekna 
zapisuje zdjecie i dolaczam do moich typow 
pokazalam TZowi i stwierdzil, ze bylaby dla mnie idealna... malo tego - uznal ze musze miec taki welon... a mialo nie byc welonu 
hmmm w sumie mi tez sie taki podoba wlasnie taki hiszpanski styl, ta koronka 
Cytat:
Napisane przez lusmarija
wróciłam własnie od weta, mój psiako już mnie gryzie więc to znaczy, ze wraca do zdrowia 
|
to super 
Cytat:
Napisane przez lusmarija
ale Wam dziewczyny fajnie, ja jakoś nie mogę się jeszcze przekonać, żeby pójśc do jakiegoś salonu... tzn. muszę się przyznać, ze jakoś mnie nie ciągnie, trochę dziwne i mam nadzieję, że mi się odmieni... i jak już się zdecyduję i pójdę to oby to było przyjemne doświadczenie a nie wyjdę z salonu jako jeden wielki czerwony wulkan, który ma zaraz wybuchnac (bo mi się nic nie spodoba na mnie powiedzmy) 
|
a mnie tam w ogole nie ciagnie na mierzenie widze w lustrze, ze jeszcze troche roboty przede mna zanim wloze jakas suknie wlasnie wrocilam z silki i aero i wcinam serek wiejski z kielkami rzodkiewki 
Cytat:
Napisane przez tancerka212
a wasze mamy będą się przebierać w tą noc weselną??? bo na tych weselach co ja byłam mamy panien młodych często się przebierały w jakąś drugą kreację ale jak dla mnie to trochę sensu nie ma.. owszem coś naszykowanego można mieć na jakąś awaryjną sytuację typu zabrudzenie się barszczykiem i pasztecikami ale tak dla picu żeby się mamuśka czy starsza przebierała to już chyba wymyślanie.. mam nadzieje że moje kobiety nie planują nic takiego..
|

bez sensu 
moja mama na szczescie jest normalna i nie ma takich pomyslow 
dobra, zabieram sie do konczenia sprawdzania pracy TZa... strasznie to meczace 
a on tu mi Szczeki w tv oglada
|
|
|