Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-21, 21:59   #3669
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

ufff, w koncu mam czas nadrobic co nieco
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Zizuś, będziesz prześliczną panną młodą
dzieki
intensywnie mysle nad fryzura, nie bede miec welonu a na glowie chcialabym miec cos prostego i skromnego. chyba postawie na niski koczek nad krakiem z wsunieta roza
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia, taka prosta, ale zwiewna i elegancka. Też mi się taka prostota podoba Będziesz w niej pięknie wyglądać, tak niewinnie i kobieco zarazem
nigdy nie bylam zwolenniczka bogatych sukien. tak samo jak kolek na dole ta moja ma piekny gorset. on jest wyszywany koralikami, misterna robota. a z tylu jest wiazana jak gorset i nie byla droga, czasami na allegro uzywane sa drozsze...
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wesele weselem, a wydatki na coś "konkretnego" to już inna sprawa. Jak dla mnie jednego nie mozna zastąpić drugim, bo to zupełnie i różne rzeczy. Nie wyobrazam sobie np. zastąpić wesela kupnem samochodu czy mieszkania Ja za to w podróż poślubną mogę nie jechać - i tu bym własnie "ciachneła" koszty, bo okazja do wyjechania gdzies jeszcze będzie pewnie nie jedna.
No ale, różne ma się poglądy, a ja to już wogóle ewenement
ja nie wyobrazam sobie nie jechac w podroz poslubna wychodze z zalozenia, ze trzeba gdzies jechac. chocby na slowacje na rowery zeby na spokojnie moc sie nacieszyc druga osoba, na spokojnie wejsc w nowe zycie. nasza sie co prawda przesunie o jakies 3 miesiace, ale zaraz po planujemy krotki wypad nad Balaton

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tylko problem, bo on nie umie i nie lubi tańczyć Sie nauczy, a co To musze wyegzekwować jak i mundur galowy
ja zapisalam siebie i Gada na kurs tanca chcialam jakis aldny uklad do pierwszego tanca, a ze piosenke sobie wybralam to babeczka zrobi nam cos pod to. a do tego nauczy Tza kilku podstawowych krokow tanecznych a nie tylko cyc, cyc, wlosy, wlosy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora