Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-22, 18:19   #4755
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

A ja zrobiłam zupę i postanowiłam się zdrzemnąć. Spałam 1,5 godziny .

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Aha zapomniałam napisać, że dzisiaj wzrosło mi cisnienie 140/90 albo to przez pogodę (mama i babcia też mają wysokie) albo to nieszczęsne zatrucie mi sie zaczyna
Muszę na dniach zrobic badanie moczy i zobaczyć czy białka nie mam.
Mam nadzieję, że to wina pogody, trzymam kciuki, żeby to nie było zatrucie .

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
mówisz - masz tylko marnie mi to wyszło bo sama sobie i telefonem
Nie wygląda na 108 w pasie , ładny .

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Zdjecie bylo robione tydzien przed swietami- 90 w pasie to byl chyba 25 tydzien
Też ładny .

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Znowu się powtórzę - śliczne jak zawsze

Cytat:
Jutro wybiorę sie z rana na badanie krwi i moczu a potem mamy z tŻ pojechac na zakupki. Kupie juz wszystko co mi potrzebne w aptece dla mnie i maluszka i w Rossmanie, reszte kosmetyków, pampersy, ceratki, proszek do prania, nozyczki dla małego.
Zostanie tylko wózek, łóżeczko, pościel, fotelik, rożek... i chyba tyle. Ale to kupimy w nastepnym tygodniu.

Dzisiaj miałam głupi sen. Śniło mi sie, że nie miałam mleka w piersiach a mały płakał i płakał. Pojechałam z bratem do apteki po mleko i butelke ale niestety nie mieli tego. Pojechałam do drugiej i też im zabrakło. Objezdziłam całe miasto i wszedzie był deficyt tego towaru Okropny ten sen... i juz kiedyś sniło mi sie cos podobnego.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Mamuśki czy kupujecie przewijak? Pokazałam TŻ na All taki stolik "przewijak", że by sie przydał a on już nosem kręci, że to niepotrzebne
Skomentował to, że "Nikt ze znajomych nie ma takiego przewijaka więc jest nieprzydatny."
Ah ci faceci... ale może jednak ma rację już sama nie wiem...
Ale Ci zazdroszczę, że kończysz już zakupy , my z Kubą jeszcze w lesie , na mojego Małża nie mam co liczyć, bo jak to On mówi do Kuby: "Ciesz się, że to mamusia robi dla Ciebie zakupy, bo Ona wie najlepiej i będziesz miał wszystko śliczne i dobre". Oczywiście zawiezie, jak trzeba, nawet podyskutuje, ale i tak decyzję głównie podejmuję ja.

Te sny to chyba pokazują, jak martwimy się, że coś będzie nie tak, że zapomnimy, nie zdążymy...

My chcemy przewijak taki na łóżeczko .

Cytat:
Tak własnie o takie przewijaki mi chodziło.
Fajne są ale chyba jednak nie kupie bo nie mam tyle miejsca A w tej wanience to chyba tylko noworodka można kąpać (jakaś ona mała) , jak będzie wiekszy to kolejną wanienkę trzeba kupić.
No właśnie te na kółkach z wanną pewnie mają swoje plusy (wszystko w zasięgu ręki), ale chyba starczają na krótko przez tę maciupką wanienkę. A tanie nie są.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora