Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-22, 17:37   #4003
lisey
Zadomowienie

GG do lisey
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

xandra ja wlasnie lubie te pieluszki bo sa miekkie a nie takie twardziuchy jak rosmanowskei czy bella,bo i one jak nasiakna to sa ciezkie starsznie,a i wielkosc jakas dziwna bo rosmanowskei 4 sa mniejsze od innych a pampki maja akurat fajny pasek,mnie sie on podoba,bo zakrywa caly boczek akurat i nie ucieka jak w belli czy rosmanowskich.No i nie puszczaja kupy,bo nam akurat szla kupka w B czy R(skrotem napisze),powiem tak,kazda z nas ma swoje typy i tyle,ja wole pampki,hugsow juz dawno nie ubieralam to nie wiem,nie wypowiem sie wiec na temat hugsow

a my mielismy wypadek maly cholerka,pozyczony wozek mam,spacerowke z mozliwoscia na plasko i mlody mi wylecial z wozka,na szczescie akurat stanelam zeby mu smoka zapodac a on sru na ziemie,zlapalm go ale poszyral dupka po ziemi,glowka akurat nawet nie doszla do gruntu ale ma zdarty nosek,cholerka,szwy puscily w pazku ,takie badziewie pozyczylam,zla jestem starsznie,a najdziwniejsze,ze mlody zadowolony bo go na rekach nioslam potem aten se popiskiwal ze szczescia,ech a ja tu lzy w oczach itp,serce na dloni

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora