Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-23, 11:15   #4880
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ad1.czekam na ściage
ad2. jak się zakończy ta historia? bedziesz musiała splacic poprzedniczkę, żeby tobie leciało na czyste konto? co ci takiego powiedziala? duze to zadłużenie?
hmmm a jak masz skonstruowaną umowe? na swoją niekorzyść akurat w tej kwestii?
ad3. są powody do radości, tymbardziej jeśli sobie Tz polepsza, warunki pracy, wynagrodzenie itp.
ad1. już wysłana jak tylko włączyłam komputer
ad2. wiesz, jak dowiedziałam się o tym zadłużeniu (chodzi o dość duże niedopłaty za wodę) w administracji to babki powiedziały że mam właścicielkę powiadomić bo to jej zadłuzenie, a jak nie to one zadziałają...więc jej powiedziałam jeszcze w zeszłym roku...ona stwierdziła ze zaczeka aż będzie rozliczenie za ogrzewanie i wtedy to rozliczy...przyszło to rozliczenie ale i tak została jej niedopłata, więc zadzwoniłam poinformować ją...a ona zaczęła wymyślać

Ja już tą sprawę zostawiam, chciałam ją poinformować z czystej uprzejmości, bo miałam z nią kontakt...teraz niech sama się o to martwi i wyjaśnia z adm. to jest za okres do czerwca 2008 a ja mieszkanie kupiłam w lipcu...wczoraj stwierdziłam że w ogóle mogłam od początku to olać to obyłoby się bez nerwów...ale nie miałam pojecia że tak mi wyskoczy ta baba...nie chce mieć z nią już nic do czynienia

ad.3 najważniejsze że będzie pracował blisko czyli może się w końcu do mnie przenieść...warunki z tego co wiem podobne ma co teraz, ale to w końcu początek