2009-04-23, 11:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
ad1.czekam na ściage
ad2. jak się zakończy ta historia? bedziesz musiała splacic poprzedniczkę, żeby tobie leciało na czyste konto? co ci takiego powiedziala? duze to zadłużenie?
hmmm a jak masz skonstruowaną umowe? na swoją niekorzyść akurat w tej kwestii?
ad3. są powody do radości, tymbardziej jeśli sobie Tz polepsza, warunki pracy, wynagrodzenie itp.
|
ad1. już wysłana jak tylko włączyłam komputer
ad2. wiesz, jak dowiedziałam się o tym zadłużeniu (chodzi o dość duże niedopłaty za wodę) w administracji to babki powiedziały że mam właścicielkę powiadomić bo to jej zadłuzenie, a jak nie to one zadziałają...więc jej powiedziałam jeszcze w zeszłym roku...ona stwierdziła ze zaczeka aż będzie rozliczenie za ogrzewanie i wtedy to rozliczy...przyszło to rozliczenie ale i tak została jej niedopłata, więc zadzwoniłam poinformować ją...a ona zaczęła wymyślać
Ja już tą sprawę zostawiam, chciałam ją poinformować z czystej uprzejmości, bo miałam z nią kontakt...teraz niech sama się o to martwi i wyjaśnia z adm. to jest za okres do czerwca 2008 a ja mieszkanie kupiłam w lipcu...wczoraj stwierdziłam że w ogóle mogłam od początku to olać to obyłoby się bez nerwów...ale nie miałam pojecia że tak mi wyskoczy ta baba...nie chce mieć z nią już nic do czynienia
ad.3 najważniejsze że będzie pracował blisko czyli może się w końcu do mnie przenieść...warunki z tego co wiem podobne ma co teraz, ale to w końcu początek
|
|
|